offline ![]() łopaciński praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() balonik doświadczony
![]() |
Gdzieś widziałem szafki typu cargo z półkami i koszami wysuwającymi się wraz z frontem. Zazwyczaj to rozwiązanie wykorzystywane jest w kuchniach, ale równie dobrze mogą sprawdzić się w łazience. Front szafki jak i stelaż podtynkowy oklejony jest płytką więc warto kupić solidne materiały aby uniknąć awarii i nie rujnować wszystkiego. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() LubPol_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() aniechto inżynier
![]() |
Zgodzę się z Tobą, ja także w kilku stylizacjach łazienek tam gdzie jest podwieszane wc, widziałem właśnie szafki typu cargo i jak dla mnie przestrzeń jest dzięki nim w 100% zapełniona, myślę, że warto o nich pomyśleć. Najprościej i ładnie też wygląda oświetlenie punktowe wypuszczone nad półką nad zabudową stelaża. Ale to bardziej opcja dekoracyjna niż funkcjonalna. |
| |
offline ![]() roter majster
![]() |
Jak dla mnie to nieważne co tam wymyślisz ale już jest duży plus za tego typu pomysł. Jak dla mnie rozwiązania podtynkowe cechują się bardzo dużą estetyką im miej widać tym lepiej i łatwiej dbać o czystość, optycznie zyskujemy przestrzeń jestem za. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() PieceMans_pl kierownik
![]() |
|
|
Przestrzeń nad ścianką?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jaki dobry materac wybrać? Liczba postów: 817 Grupa: Porady i op... A czy zapoznałeś się już może z ofertą New Hever? Jeśli jeszcze nie, to polecam zajrzeć tutaj https://new-hever.pl/ w poszukiwaniu interesujących opcji, poniewa...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 28 Grupa: Porady i op... Zawsze przeprowadzka to wyzwanie. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z Kra...
- Przeprowadzka Liczba postów: 115 Grupa: Porady i op... Przeprowadzka może przebiec szybko. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z K...
- pokój dziecięcy - czy to się opłaca?? Liczba postów: 49 Grupa: Porady i op... Szukasz sposobu, aby urozmaicić firmowy piknik lub event dla rodzin pracowników? Animatorzy dla dzieci Warszawa to doskonałe rozwiązanie! Oferujemy kompleksową....
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 187 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...