Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline rysiek1 majster
|
Bardzie podobają się mi drzwi z mniejsza ilością szkła,i te całkiem zabudowane jak te http://eco-door.pl/nasze-drzwi/oferta/list/0. html jestem tradycjonalistą w tym zakresie. |
Ten post był edytowany przez rysiek1 dnia: 30 listopada 2013, 18:04 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gosiaa praktykant |
Też jestem zdania, że przeszklona drzwi dodają wnętrzu uroku. Sama mam takie u siebie w domu i jestem bardzo zadowolona. Pod tym względem firma Gerda dawał wiele możliwości co do wzorów tych przeszkleń oraz ogólnie kolorów samych drzwi. Szyba jest całkowicie antywłamaniowa, więc nie trzeba było się martwić, że drzwi by się uszkodziły. |
| |
Gość: raster praktykant |
szklane drzwi (takie jak w http://vizjo.pl/) wedlug mnie wygladaja fajnie i stylowo. Ale nie pasuja do kazdego wnetrza. Ja je widze w domu minimalistycznym |
| |
Gość: Lena5 praktykant |
Wiesz co, nie wydaje mi się, dom, który zdaje się być duży, może właśnie robić takie wrażenie dzięki użyciu przeszkleń, ja mam całkiem spory metraż i stylem minimalistycznym wystroju bym nie nazwała, a jednak po przeszklenie sięgnęłam, tylko ja robiłam w www.jakszklo.pl W ogóle szkło to świetny materiał do wnętrz, małych i dużych :) |
| |
Reklamy Google |
Przeszklone drzwi podkreślające charakter wnętrza
«
Powrót do artykułu: Przeszklone drzwi podkreślające charakter wnętrza | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Prawidłowe wykonanie hydroizolacji w łazience - na... Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re...
- Winda z panelem dotykowym czy klasycznymi przycisk... Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Windy można montować także w budynkach które są już od dawna oddane do użytku. Trzeba sprawdzić tylko jakie są dostępne opcje, skontaktować się ze sprawdzonym w...
- Elewacja domu Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...
- Fasada budynku jaką elewację wybrać Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Dom powinien mieć dobrze wykonaną elewację. Klinkier jest materiałem ponadczasowym, który dobrze łączy się z innymi materiałami, jak również j...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 388 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...