Przydomowa oczyszczalnia ścieków

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

5 czerwca 2012, 10:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że przydomowa oczyszczalnia ścieków to bardzo dobry pomysł. Bardziej ekonomicznie na przyszłość i lepiej dla środowiska. Choć z tego co się orientuje teraz nawet są produkowane szamba ekologiczne. Znam fajną firmę, która zajmuje się właśnie takimi zleceniami, co prawda ja akurat zamawiałem oczko (z którego jestem w 100% zadowolony), ale przeglądając ofertę widziałem właśnie, że mają także przydomowe oczyszczalnie ścieków, szamba itp. Rzadko można spotkać profesjonalną firmę, zwykle wszystkie odwalają fuszerki. Tutaj jednak mogę Wam zagwarantować, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. A mówię o firmie NARO. Pewnie część osób tutaj ją zna, bo to profesjonalna i dość rozpoznawalna firma na rynku. No i słynie z ekologicznego podejścia. A to ostatnio jest jak najbardziej na modzie. Firma ma też stronę internetową, więc możecie się zapoznać z dokładniejszymi informacjami nie wychodząc. Tutaj macie adres: szamba-baseny.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2012, 10:24

Jak widać opinie są pozytywne,a jest już kilka podobnych tematów od przydomowej oczyszczalni na forum. Moim zdaniem również warto,tym bardziej że sama inwestycja nie jest bardzo kosztowna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2013, 18:14

Czyli nie tylko ekologicznie, a jeszcze ekonomicznie. CZy możecie powiedzieć jakiego rzędu są oszczędności w przypadku oczyszczalni przydomowej? Przyszedł czas, że i ja muszę dokonać jakiegoś wyboru, nie wiem, czy warto. I jaką oczyszczalnię montować, skłaniam się do tego, by wybrać polskiego producenta - ze względu na ewentualny serwis potem. Na razie mam na oku oczyszczalnię Eko-Sum Bio Hero - o pojemności 25ooo litrów - dla 4 osobowej rodziny powinno wystraczyć, koszt 53000, wraz z montażem, opinie w sieci w porządku, no ale jeszcze Waszą chciałabym poznać. Może ktoś z was korzysta z tego rozwiązania?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 15:48

mój brat ma taką biologiczną oczyszczalnię BIO-HERO łwąsnie od firmy Eko-Sum i bardzo sobie zachwala, współpraca z firmą z tego co wiem przebiegła bezproblemowo, a oczyszczalnia też sprawuje sie bardzo dobrze, oszczędności można byłoby tutaj rożnie rozumieć, bo na przykład w przeciwieństwie do szamba przy takiej oczyszczalni to musisz tylko raz na rok lub na dwa lata likwidować osadnik, a w szambie praktycznie co miesiąc i kosztuje to coś około 100 złotych, a jeśli zdecydowawszy się na oczyszczalnię ze zbiornikiem na oczyszczoną wodę to możesz ją wykorzystywać powtórnie na przykład do podlewania trawy, czyli oszczędzasz na bieżącej pitnej wodzie

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2013, 09:43

Jesteśmy firmą MARKBUD, autoryzowanym instalatorem firm Sotralentz i Kessel. Oferujemy sprzedaż, montaż i serwis przydomowych oczyszczalni ścieków na każde warunki glebowe. Istniejemy na rynku od 2007 roku, i dzięki wysokiej jakości urządzeniom przez nas proponowanym cieszymy się dużym zaufaniem naszych klientów.

GWARANTUJEMY NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ OFEROWANYCH URZĄDZEŃ !

Doradztwo w zakresie doboru odpowiedniej oczyszczalni do potrzeb klienta GRATIS !

Jeżeli posiadasz stare szambo, nie musisz wymieniać go na nowe ! Zajmujemy się również adaptacją starego szamba na SBR, poprzez montaż samej konsoli, bez plastikowego zbiornika - KOSZT NAWET O POŁOWĘ NIŻSZY !

POSIADASZ SALĘ BANKIETOWĄ, GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE - Zajmujemy się montażem oczyszczalni dostosowanych do nierównomiernego zrzutu ścieków.

Siedziba naszej firmy znajduje się w miejscowości Krajewo Białe (ok. 8km od Zambrowa). Zajmujemy się głównie terenami województwa Podlaskiego, Mazowieckiego, Warmińsko-Mazurskiego, Lubelskiego.

Dojazd do klienta (do 200km) GRATIS !

DBAMY O NASZYCH KLIENTÓW, DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ ABY OCZYSZCZALNIA BYŁY PRODUKTEM NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, PRAWIDŁOWO ZAINSTALOWANYM. UDZIELAMY NA TO 5 LAT GWARANCJI !

Zapraszamy na nasza stronę www.otostrona.pl/mark-bud/ oraz na Facebooka Mark - Bud Przydomowe Oczyszczalnie Ścieków.

Mieszkasz w województwie Mazowieckim ! - Zgłoś się do nas. Pomożemy Tobie w uzyskaniu dofinansowania na montaż oczyszczalni w Twoim domu !

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2013, 14:32

W firmie Vervo wiele urządzeń z zagadnień takich jak pneumatyka. suszarki, odkurzacze, sprężarki. Na pewno znajdziesz interesujący Ciebie model w konkurencyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2014, 20:44

My w tym roku kończymy budowę domu i chcemy kupić biologiczną oczyszczalnie z http://www.ekohouse-oczyszczalnie.pl/pl/ Na początku mąż nie chciał słyszeć o oczyszczalni. Twierdził, ż zrobi szambo i nie będzie się bawił w żadne eko itd. Dopiero gdy pokazałam mu ile zalet ma taka przydomowa oczyszczalnia zmienił zdanie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 07:54

ja będę niedługo dzwonić do http://www.sewaco.net.pl/ bo też rozważam taką opcję, chciałabym postawić na jakieś ekologiczniejsze rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 10:21

Ja też zastanawiam się nad taką oczyszczalnią. Czy zakupienie takiego sprzętu http://www.meskon.com.pl/sterowanie.html będzie wystarczało? Co jeszcze oprócz sterowania należałoby dokupić, żeby to sprawnie działało?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2014, 09:59

Jacek95 ogólnie jak kupujesz z profesjonalnych firm takich jak chociażby Aqua Clear to o nic się nie musisz martwić, bo firma stawia Ci oczyszczalnie kompletną która po zakończeniu pracy zaczyna działać. A o szczegóły najlepiej się dopytać bezpośrednio w firmie na jaką się zdecydujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 538

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >