Przydomowa oczyszczalnia ścieków

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

5 czerwca 2012, 10:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że przydomowa oczyszczalnia ścieków to bardzo dobry pomysł. Bardziej ekonomicznie na przyszłość i lepiej dla środowiska. Choć z tego co się orientuje teraz nawet są produkowane szamba ekologiczne. Znam fajną firmę, która zajmuje się właśnie takimi zleceniami, co prawda ja akurat zamawiałem oczko (z którego jestem w 100% zadowolony), ale przeglądając ofertę widziałem właśnie, że mają także przydomowe oczyszczalnie ścieków, szamba itp. Rzadko można spotkać profesjonalną firmę, zwykle wszystkie odwalają fuszerki. Tutaj jednak mogę Wam zagwarantować, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. A mówię o firmie NARO. Pewnie część osób tutaj ją zna, bo to profesjonalna i dość rozpoznawalna firma na rynku. No i słynie z ekologicznego podejścia. A to ostatnio jest jak najbardziej na modzie. Firma ma też stronę internetową, więc możecie się zapoznać z dokładniejszymi informacjami nie wychodząc. Tutaj macie adres: szamba-baseny.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2012, 10:24

Jak widać opinie są pozytywne,a jest już kilka podobnych tematów od przydomowej oczyszczalni na forum. Moim zdaniem również warto,tym bardziej że sama inwestycja nie jest bardzo kosztowna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2013, 18:14

Czyli nie tylko ekologicznie, a jeszcze ekonomicznie. CZy możecie powiedzieć jakiego rzędu są oszczędności w przypadku oczyszczalni przydomowej? Przyszedł czas, że i ja muszę dokonać jakiegoś wyboru, nie wiem, czy warto. I jaką oczyszczalnię montować, skłaniam się do tego, by wybrać polskiego producenta - ze względu na ewentualny serwis potem. Na razie mam na oku oczyszczalnię Eko-Sum Bio Hero - o pojemności 25ooo litrów - dla 4 osobowej rodziny powinno wystraczyć, koszt 53000, wraz z montażem, opinie w sieci w porządku, no ale jeszcze Waszą chciałabym poznać. Może ktoś z was korzysta z tego rozwiązania?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 15:48

mój brat ma taką biologiczną oczyszczalnię BIO-HERO łwąsnie od firmy Eko-Sum i bardzo sobie zachwala, współpraca z firmą z tego co wiem przebiegła bezproblemowo, a oczyszczalnia też sprawuje sie bardzo dobrze, oszczędności można byłoby tutaj rożnie rozumieć, bo na przykład w przeciwieństwie do szamba przy takiej oczyszczalni to musisz tylko raz na rok lub na dwa lata likwidować osadnik, a w szambie praktycznie co miesiąc i kosztuje to coś około 100 złotych, a jeśli zdecydowawszy się na oczyszczalnię ze zbiornikiem na oczyszczoną wodę to możesz ją wykorzystywać powtórnie na przykład do podlewania trawy, czyli oszczędzasz na bieżącej pitnej wodzie

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2013, 09:43

Jesteśmy firmą MARKBUD, autoryzowanym instalatorem firm Sotralentz i Kessel. Oferujemy sprzedaż, montaż i serwis przydomowych oczyszczalni ścieków na każde warunki glebowe. Istniejemy na rynku od 2007 roku, i dzięki wysokiej jakości urządzeniom przez nas proponowanym cieszymy się dużym zaufaniem naszych klientów.

GWARANTUJEMY NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ OFEROWANYCH URZĄDZEŃ !

Doradztwo w zakresie doboru odpowiedniej oczyszczalni do potrzeb klienta GRATIS !

Jeżeli posiadasz stare szambo, nie musisz wymieniać go na nowe ! Zajmujemy się również adaptacją starego szamba na SBR, poprzez montaż samej konsoli, bez plastikowego zbiornika - KOSZT NAWET O POŁOWĘ NIŻSZY !

POSIADASZ SALĘ BANKIETOWĄ, GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE - Zajmujemy się montażem oczyszczalni dostosowanych do nierównomiernego zrzutu ścieków.

Siedziba naszej firmy znajduje się w miejscowości Krajewo Białe (ok. 8km od Zambrowa). Zajmujemy się głównie terenami województwa Podlaskiego, Mazowieckiego, Warmińsko-Mazurskiego, Lubelskiego.

Dojazd do klienta (do 200km) GRATIS !

DBAMY O NASZYCH KLIENTÓW, DOKŁADAMY WSZELKICH STARAŃ ABY OCZYSZCZALNIA BYŁY PRODUKTEM NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, PRAWIDŁOWO ZAINSTALOWANYM. UDZIELAMY NA TO 5 LAT GWARANCJI !

Zapraszamy na nasza stronę www.otostrona.pl/mark-bud/ oraz na Facebooka Mark - Bud Przydomowe Oczyszczalnie Ścieków.

Mieszkasz w województwie Mazowieckim ! - Zgłoś się do nas. Pomożemy Tobie w uzyskaniu dofinansowania na montaż oczyszczalni w Twoim domu !

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 lipca 2013, 14:32

W firmie Vervo wiele urządzeń z zagadnień takich jak pneumatyka. suszarki, odkurzacze, sprężarki. Na pewno znajdziesz interesujący Ciebie model w konkurencyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2014, 20:44

My w tym roku kończymy budowę domu i chcemy kupić biologiczną oczyszczalnie z http://www.ekohouse-oczyszczalnie.pl/pl/ Na początku mąż nie chciał słyszeć o oczyszczalni. Twierdził, ż zrobi szambo i nie będzie się bawił w żadne eko itd. Dopiero gdy pokazałam mu ile zalet ma taka przydomowa oczyszczalnia zmienił zdanie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 07:54

ja będę niedługo dzwonić do http://www.sewaco.net.pl/ bo też rozważam taką opcję, chciałabym postawić na jakieś ekologiczniejsze rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 10:21

Ja też zastanawiam się nad taką oczyszczalnią. Czy zakupienie takiego sprzętu http://www.meskon.com.pl/sterowanie.html będzie wystarczało? Co jeszcze oprócz sterowania należałoby dokupić, żeby to sprawnie działało?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2014, 09:59

Jacek95 ogólnie jak kupujesz z profesjonalnych firm takich jak chociażby Aqua Clear to o nic się nie musisz martwić, bo firma stawia Ci oczyszczalnie kompletną która po zakończeniu pracy zaczyna działać. A o szczegóły najlepiej się dopytać bezpośrednio w firmie na jaką się zdecydujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 573 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 442

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >