Przydomowa oczyszczalnia ścieków

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

16 grudnia 2015, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

A mi się wydawało, że to własnie oczszczalnie sa solidniejsza, no ale cóz pewnie wszystko zalezy od producenta

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2015, 14:42

ja też mam przydomową oczyszczalnię i jak na razie działa bezawaryjnie. A sami sobie montowaliście? To trochę dla mnie dziwne że się skarżysz na awarie bo ja akurat miałem oczyszczalnię zamontowaną przez fachowców z tego sklepu http://www.frukko.pl. Poza tym, Frukko daje 10 – letnią gwarancję od producenta, wiec jak się coś psuje to naprawiają lub wymieniają.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2015, 23:32

a co mozecie powiedziec na temat zbiorników www.zbiorniki-szczecin.pl ? warto inwestowac?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2016, 15:58

Sprzedaż i serwis kompresorów znajdziecie w kompresory tlokowe warszawa. Uważam, że firma naprawdę dobra, więc warto do niej zajrzeć, jeżeli poszukujecie tego typu sprzętu, bądź potrzebujecie pomocy przy naprawie waszego uszkodzonego kompresora.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 18:00

Jak już tu chyba w innym wątku pisałem dla mnie wygrywa oczyszczalnia. Szamba wymagają ciągłego opróżniania, generuje to koszty i zabiera czas. Z oczyszczalnią mamy mniej kłopotów, więc nie zamienilibyśmy jej z powrotem na szambo. Co do firmy to my mamy z http://ekomaro.pl/przydomowe-oczyszczalnie/ U nas sprawdza się dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2016, 20:38

Przed budową przydomowej oczyszczalni ścieków pamiętaj o zrobieniu badań geologicznych gruntu. Jak będziesz chciał rozsączyć odpływającą wodę na działkę to upewnij się że masz przepuszczalny grunt. Inaczej woda spłynie do sąsiada lub będą robiły się zastoiska. Szczegóły badań można zobaczyć tu:
http://www.pgkielce.pl/oferta/badania-geologi czne.html

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2016, 13:34

Wybrałem szambo betonowe dwukomorowe przelewowe i jest to tańsze rozwiązanie niż się spodziewałem. Warto wziąć pod uwagę taką opcję. Osobiście postawiłem na tego producenta http://ekologiczne-szamba-betonowe.pl/ . Musiałem dostosować zbiornik do miejsca na niego przeznaczone ze wszystkim ta firma się świetnie uporała

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2016, 16:11

Szamba betonowe muszą być wytrzymałe i trwałe. Ja postawiłam również na szambo betonowe dwukomorowe przelewowe i nie żałuję.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 10:01

Świetna sprawa, śmiało mogę polecić firmę, która mi robiła przydomową oczyszczalnię ścieków pcvwiplast.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2016, 10:17

Jeśli chodzi o ofertę Wiplast to mają jedną z lepszych, jestem w tym temacie dość obeznany ze względu na moją pracę i oni są jednymi z lepszych w tej branży.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 456

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >