Ja byłem wielkim przeciwnikiem przydomowej oczyszczalnie ścieków. Znajomi założyli sobie taka i mieli cuchnące podwórko ..Mnie namówiła zona i mamy suepr urządzenie które estetycznie wygląda i co najwazniejsze nie wydobywa sie z niego zaden ale to zaden zapach... firma montująca urzadzenie dała mi instrukcje obsugi jak o nią dbać i narazie bez zadnych złych doswiadczen. Oczyszczalnia jaką mam wbudowaną ma juz certyfikat CE :) Jestem naprawde zadowolony. Typ oczyszczalnie (czy jak to sie tam nazywa ) to AT 6, firma ktora nam wykonała zadanie to aquainwest,moze komus przyda sie ichstrona internetowa www.aqua-inwest.pl
Gość: Ignacy Sz. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam45 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: bizwojt praktykant |
|
| |
Gość: klient aquaeco praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Witam pierwszy raz na tym forum! :roll: |
| |
offline pit68 praktykant
|
Adam45: Nikt ze znajomych nie budował oczyszczalni tej firmy. Najwięcej osób, które znam budowało przydomowe oczyszczalnie ścieków firmy Sotralentz. To firma która ma duże doświadczenie na rynku nie tylko polskim, ale też europejskim, więc może zapytaj u nich. To link do ich strony http://www.sotralentz.pl |
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline aquatech praktykant
|
Zapraszam na naszą stronę: www.oczyszczalnie.org i zapoznanie się z ofertą. Na rynku jest wielu producentów dlatego wybór jest szeroki. Poza podstawowymi kryteriami jakie należy uwzględnić (warunki gruntowe, odległości od granic, studni,budynków, itp.) należy wziąć również pod uwagę zgodność z normą, posiadanie CE i dostęp do urządzeń składowych oczyszczalni ( sprężarka, dyfuzor, itp.). W razie awarii bądź potrzeby czyszczenia możemy mieć spory problem. Trzeba zwrócić uwagę na wielkość włazu do oczyszczalni i rozwiązanie problemu dostępu do wcześniej wspomnianych urządzeń. |
| |
offline krzys200 praktykant
|
|
|