Przyłączenie do studzienki kanalizacyjnej

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

5 stycznia 2023, 04:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. W mojej miejscowości jest kanalizacja. Przy ulicy mam wąski wjazd uzbrojony już w nitkę wody plus kabel telefoniczny. Obok wjazdu aż do granicy z sąsiadem jest wybudowana stodoła. Czy jest możliwość przyłączenia się do studzienki poprzez przewiert/przecisk pod budynkiem gospodarczym jakim jest stodoła? Czy prawo czasem nie zabrania prowadzenia rurociągów pod fundamentami budynków?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 stycznia 2023, 20:21

A ja mam pytanie z innej strony, czy ktoś z Was miał może styczność z czyszczeniem kanalizacji przemysłowej jak wprzypadku https://www.wektorsc.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2024, 19:03

Jeśli interesuje was naprawa bezinwazyjna uszkodzonej kanalizacji to polecam wybrać firmę specjalizującą sie w szybkich i skutecznych naprawach uszkodzonych rur kanalizacyjnych. Taką która ma odpowiedni sprzęt i zna kilka skutecznych metod naprawy rur.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 20:08

Trzeba wykonać przyłącza wod kan żukowo . Usługami tego typu zajmują się firmy, które mają doświadczenie, odpowiednie sprzęty, narzędzia, a po stronie właścicieli posesji leży to, aby złożyć odpowiedni wniosek o takie przyłączenie i warto zrobić to w odpowiednim terminie. Myślę, że budując dom każdy o tym doskonale wie, bo sprawdza się wcześniej wszystkie procedury.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 20:12

price comparison tadalafil

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2024, 20:25

discount generic tadalafil

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 20:57

valtrex best prices

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 21:03

metformin 750 cost

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 21:13

synthroid 125 mg

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2024, 22:33

synthroid pill

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• zgłoszenie zakończenia budowy Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... zapomniałem podać jak by ktos chciał poczytać nowelizację: Dz.U. 2020 poz. 471
  • Działka rolna a budowa Liczba postów: 21 Grupa: Ekspert pra... Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta wysokiej klasy opryskiwaczy rolniczych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://stanimpex.pl/ , gdzie znajdziecie oferte...
  • Samowola budowlana – firma z polecenia Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Cześć wszystkim! Znalazłem ciekawą ofertę na stronie Kamar Kola, https://kamar-kola.pl/rolki-poliuretanow e-do-okleiniarki/ dotyczącą rolek poliuretanowych do...
  • DZIAŁKA ROLNA – STATUS - PODATKI Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Założenia: 1. Kupuję stare siedlisko na działce rolnej 4000m2 (0.4 ha) (bydynek gospodarczy + budynek mieszk do generalnego remontu) 2. Nie jestem rolnikiem –...
  • parking Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Firmy, które potrzebują punktu kontroli na terenie przemysłowym czy inwestycyjnym, coraz częściej wybierają takie rozwiązanie, jak kontener stróżówka. To gotowe...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19744 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 137

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >