Witam. W mojej miejscowości jest kanalizacja. Przy ulicy mam wąski wjazd uzbrojony już w nitkę wody plus kabel telefoniczny. Obok wjazdu aż do granicy z sąsiadem jest wybudowana stodoła. Czy jest możliwość przyłączenia się do studzienki poprzez przewiert/przecisk pod budynkiem gospodarczym jakim jest stodoła? Czy prawo czasem nie zabrania prowadzenia rurociągów pod fundamentami budynków?
offline grzesiekFCB praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Emka999 praktykant |
A ja mam pytanie z innej strony, czy ktoś z Was miał może styczność z czyszczeniem kanalizacji przemysłowej jak wprzypadku https://www.wektorsc.eu/ |
| |
Reklamy Google | |
offline barto776 majster
|
Jeśli interesuje was naprawa bezinwazyjna uszkodzonej kanalizacji to polecam wybrać firmę specjalizującą sie w szybkich i skutecznych naprawach uszkodzonych rur kanalizacyjnych. Taką która ma odpowiedni sprzęt i zna kilka skutecznych metod naprawy rur. |
| |
offline olek992 fachowiec
|
Trzeba wykonać przyłącza wod kan żukowo . Usługami tego typu zajmują się firmy, które mają doświadczenie, odpowiednie sprzęty, narzędzia, a po stronie właścicieli posesji leży to, aby złożyć odpowiedni wniosek o takie przyłączenie i warto zrobić to w odpowiednim terminie. Myślę, że budując dom każdy o tym doskonale wie, bo sprawdza się wcześniej wszystkie procedury. |
| |
Gość: tadalafil prescription canada praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: buy semaglutide cheap praktykant |
|
| |
Gość: valtrex generic otc praktykant |
|
| |
Gość: metformin price south africa praktykant |