offline Neonowy majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fresh blood majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline s.nowakowska majster
|
Ja bym postawiła na pufy bez oparć, są po prostu
ładniejsze i teraz takie częściej się wybiera na
elementy wyposażenia. |
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
ja sam mam pufy bez oparć, bo zwyczajnie lepiej mi je gdzies upchnąc jak goście wychodzą, a rzeczywiście przydają się jak w domu jest więcej osób, a nie zajmują tak dużo miejsca jak krzesła, swoje mam dobrane do wypoczynku z bydgoskich mebli: http://www.bydgoskiemeble.pl/produkt/pufa/kategoria/pufy |
| |
offline Illadia doświadczony
|
|
| |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
offline szubik4 praktykant
|
Mnie bardziej przekonują pufy z oparciami, sam nie wiem
dlaczego. Może dlatego, że są po prostu o wiele
wygodniejsze? Trzeba dbać o kręgosłup, a bez
odpowiedniego oparcia jest to dość trudne. Jeśli zaś
chodzi o kolorystykę, to chyba wybrałbym pufy utrzymane w
żywych kolorach, na przykład zielonym czy żółtym. |
|
Pufy z oparciem
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Szukam architektów - Kraków Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert ara... Zastanawiam się nad taką pomocą już od dłuższego czasu.
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz