Pytanie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

3 listopada 2008, 23:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam kłopot z wyborem podłogi do kuchni.Obecnie mam płytki i zastanawiam się czy można bezpośrednio na nie położyc panele korkowe?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2008, 16:17

Stare płytki należy skuć i w ich miejsce położyć nowe lub przerzucić się na wspomniane płyty korkowe (powlekane).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2008, 16:22

Posiadam korek w kuchni od 2 lat i jestem z niego zadowolony (jak na razie żadnych śladów zużycia).

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2008, 17:41

Dzięki za rady:) Jeszcze jedno pytanko . Czy lepsze są piekarniki oddzielnie z płytą gazową czy te tradycyjne?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2008, 00:27

Musisz koniecznie skuć płytki. Jeśli masz wątpliwości to poszukaj informacji na innych stronach branżowych, np. glazurnicy.pl są świetni

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2009, 16:26

Witam,
Rzeczywiście nie da się położyć korka bezpośrednio na kafelki. Najpierw trzeba skuć płytki, wyrównać a dopiero potem położyć korek. Jeśli nie chcesz za to brać się sam to dobrych fachowców znajdziesz na fachowaekipa.pl
U mnie kładli co prawda korek na ścianie w przedpokoju, ale widać że panowie maja pojęcie o tym co robią wiec mogę ich polecić ze spokojnym sumieniem. Jednak nie wiem czy to dobry pomysł: korek w kuchni. Trudno mi powiedzieć jak podłoga taka zniesie obciążenie sprzętem kuchennym, a o poważne, tłudte i trudno usuwalne zabrudzenie w kuchni tez przecież nie trudno. Może jednak zastanowisz się nad jakimś innym materiałem. Natomiast korek jako materiał na ściany - zdecydowanie tak!
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 349

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >