offline Belle-Amelie.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lonelyday3 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jaroszek praktykant |
Ja mam jadalnię i kuchnię połączoną, dlatego zdecydowałem się na meble na zamównie i na wymiar. Firma Stasiak, która projektowała dla mnie oba pomieszczenia spisała się na medal! Jak nie za bardzo podobały mi sie salony połączone z kuchnią i jadalnią, tak teraz jest zachwycony swoimi wnętrzami w domu! |
| |
Gość: komisia praktykant |
Dobrym sklepem z meblami do kuchni i jadalni jest sklep http://www.33meble.pl/. Kupiłam w nim praktycznie całe wyposaznie do domu, bo ceny mają naprawdę rewelacyje |
| |
|
W przypadku kiedy kuchnia lub jadalnia faktycznie nie jest
zbyt ustawna,to warto zainwestować w meble na wymiar i
wtedy mamy pewność,że wszystko będzie pasować do siebie
tak jak należy,jeżeli zdecydujemy się na meble systemowe
to takiej pewności nie ma. |
| |
Reklamy Google | |
offline wawa111 kierownik
|
A jakie meble polecacie do firmy? |
| |
offline MartynaCon inżynier
|
Ofert w necie na meble do biura znajdziecie bardzo dużo. Wystarczy je sobie dobrze poprzeglądać i porównać. Jeśli szukacie czegoś w granicach rozsądnej ceny, to uważam, że na Nowy Styl - http://www.formyuzytkowe.pl/nowy-styl takie posiadają. |
| |
offline magdalena_k praktykant
|
|
| |
offline Gecel praktykant
|
|
| |
|
Pytanie czy warto pójść w niższe koszty i tym samym
niższą jakość mebli,a wiele kolekcji tych z Ikei
właśnie tym się charakteryzuje. W sklepach internetowych
znajdziecie naprawdę bardzo szeroki wybór takich mebli
oraz rozsądne ceny,wysoką jakość wykonania. |
|
Pytanie - meble do jadalni/kuchni
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...