RID Lublin

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

19 października 2012, 08:37

Zgadzam sie: good 4 bad

Czy wiecie może coś na temat firmy RID w Lublinie? Mój kumpel chce zakupic od nich materiały budowlane przez internet, ale nie wiemy jakiej jakości sa i jak szybko przesyłka będzie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2012, 00:19

Polecam Ci z ręką na sercu tą firmę !! Bardzo profesionalna firma , mają bardzo wysokiej jakości materiały . Polecam :)Przesyłka też dostc szybka w przeciągu paru dni wszystko na miejscu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2013, 12:33

Rewelacyjna oferta sklepu - bardzo szeroka gama produktów.Bardzo dobra i fachowa strona internetowa - w pełni jestem usatysfakcjonowany. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2013, 12:45

RID to dobra marka. Ja tylko u nich kupuję

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2013, 13:47

Zgadzam sie: good 2 bad

ja może nie tylko u nich, ale jestem w stanie przyznać, że mają ciekawe produkty. kupowałam u nich kilka razy, bez większych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 marca 2013, 13:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie polecam
Przyslali płytki w innym odcieniu niż zamawiany, po wymianie okazało się że płytki znowu nie pasują do siebie podłoga i sciana róznia się serią i rocznikiem a co za tym idzie odcieniem, problematyczny zwrot, z całego serca nie poleca jeśli acie okreslone wysokie wymagania co do towaru

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2013, 11:14

Zgadzam sie: good 1 bad

Kupuję u nich i jestem bardzo zadowolony, mają fajną ofertę. Planuje remontować jedno z pięter u siebie w domu i kupię u nich panele podłogowe, bo mają fajny wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2013, 15:27

Zgadzam sie: good 1 bad

kazdy ma prawo do wlasnej opinii. ja sie jeszcze nie zawiodlem decydujac sie u nich na zakupy. wszystko przebiegalo sprawnie, pomylek nie bylo a towar dostarczono caly, nieuszkodzony. doradztwa tez mi udzielali telefonicznie, jak sie potem okazywalo skutecznie. polecam!!!!!!!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2013, 13:28

Polecam. Plytki ktore zamowilem mialy wade i cala paleta wrocila do producenta. Sklep zalatwil reklamacje bez problemu. Obsluga klienta zyczliwa i profesjonalna.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2017, 01:39

budete muset gastro systémy?

2817

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 135 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie modernizację systemu grzewczego, gorąco polecam ogrzewanie podłogowe. To rozwiązanie jest niezwykle komfortowe – ciepło równomiernie rozchodzi....
  • Własna firma Liczba postów: 286 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 142

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >