offline ![]() Fijal14 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Marek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Miszko inżynier
![]() |
Jeżeli jesteśmy w temacie odzysku ciepła to ja mogę podzielić się namiarem na firmę, która takie instalację oferuję. Firma http://puchlodz.pl/oferta/odzysk-ciepla/ oferuję systemy odzysku ciepła i warto również zaznaczyć, że taka technologia pozwala na znaczne zmniejszenie poziomu zużycia energii. |
| |
offline ![]() olek992 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Kazikdobry fachowiec
![]() |
Rekuperacja w domu zdecydowanie na tak. To najlepsze
rozwiazanie ogrzewania na rynku. Jeżeli chcesz mieć eko
dom to rekuperacja będzie tym rozwiązaniem dla Ciebie . |
Ten post był edytowany przez Kazikdobry dnia: 13 lipca 2024, 17:10 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() jjusti18 fachowiec
![]() |
Zauważyłam, że jeszcze wiele osób ma mieszane uczucia co do rekuperacji... Ale możecie przeczytać sobie artykuł https://grupamo.pl/porady/5-powodow-dlaczego- warto-zainwestowac-w-rekuperacje/ , który może wam wiele rzeczy wyjaśnić. Który może was nakierować, czy faktycznie jest to dobre rozwiązanie? |
| |
offline ![]() robert79 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
|
Rekuperacja do domu waszym zdaniem tak, czy nie?
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Jak zacząć budowę domu? Liczba postów: 29 Grupa: Domy szereg... Dobrym rozwiązaniem w wielu przypadkach jest również postawienie na domy szkieletowe Kraków. Taki dom nie tylko jest solidny, ale również doskonale się prezentu...
- Rolnictwo Liczba postów: 120 Grupa: Domy szereg... Good website, where did you find the details for this post? Still, I'm glad I found it, and I'll be returning soon to see what other postings you have. Visa na....
- Pompa głębinowa Liczba postów: 42 Grupa: Domy szereg... W przypadku podejrzenia, że pompa głębinowa może być spalona, kluczowe jest przeprowadzenie testu ciągłości obwodu elektrycznego. Używając multimetru, można spr...
- narzedzia Liczba postów: 7 Grupa: Domy szereg... Ciężko mówić o sprawdzonym sklepie. Raczej sprawdzonej marce i kupujesz tam gdzie taniej. Takie czasy...
- Na co zwrócić uwagę przy wyborze ekipy budowlanej? Liczba postów: 3 Grupa: Domy szereg... Planuję budowę domu i stoję przed wyborem ekipy budowlanej. Wiem, że to kluczowa decyzja, bo od niej zależy jakość i tempo prac. Macie jakieś sprawdzone sposoby...