offline Kovaco.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Ja z kolei wolę samodzielnie wykonywać remonty. Przy łazience niezbędna okazała się koronka diamentowa . Koronka diamentowa cechuje się wysoką wytrzymałością w związku z czym świetnie nadaje się do wiercenia twardych materiałów. Oprócz tego wiercenia za pomocą koronką diamentową są nie tylko łatwe w wykonaniu, ale także prezentują się bardzo estetycznie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: karol8982ek praktykant |
Nie wiem, jak Wy, ale ja zawsze stawiam na profesjonalistów, dlatego i tym razem nie będzie inaczej. Jeśli potrzebny jest mi jakiś fachowiec, to wchodzę sobie na stronę https://ogloszenia.taelo.pl/ dodaję darmowe ogłoszenie i czekam na propozycje firm, które zajmują się tym, czego szukam. Dodatkowo podane są również ceny. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
W łazience powinieneś również zwrócić dużą uwagę na wybór i wykonanie odpowiedniej hydroizolacji przy wannie bądź prysznicu gdzie niestety najczęściej pojawiają się problemy z wilgocią, dlatego ze swojej strony śmiało mogę polecić Ci abyś sprawdził dokładnie materiały od producenta WaterBlock, a w szczególności WB Duo Flex który jest właśnie przeznaczony do zastosowania w łazience. Wyróżnia go dobra wydajność, elastyczność, i jednocześnie hamuje proces karbonatyzacji betonu oraz nie powoduje korozji stali. Ogólnie na ich stronie wszystko zostało dokładnie opisane również z przygotowaniem jej do nałożenia, więc na pewno sobie poradzicie i dzięki temu będziecie mogli cieszyć się jej pięknym wyglądem przez lata. |
|
Remont Łazienki Wrocław
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...