offline ![]() fachowiecbudowlany praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: klemnss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mikster praktykant |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Pamiętaj również o doborze odpowiedniej hydroizolacji do wykorzystania na powierzchnie wewnętrzne czyli m.in w łazience można zastosować hydroizolację WB Duo Flex. Jedna z najlepszych rozwiązań o wysokiej elastyczności, idealnie przylega do powierzchni materiałów, a niski opór dyfuzji pozwala na odparowanie wilgoci z powierzchni wcześniej zawilgoconych. Do tego można liczyć na wsparcie od Waterblock jeżeli pojawiają się jakiekolwiek pytania. A do tego bardzo wydajna i dostępna w niezłej cenie o czym sam się przekonasz na ich stronie internetowwej. |
| |
offline ![]() Karin fachowiec
![]() |
Myślę, że dobry hydraulik nie będzie miał problemu z montażem takiego sprzętu. Ale najważniejsze jest to, by wybrać stelaż markowy, który będzie trwały. W końcu wszystko zostaje zakryte i nie ma tu miejsca na usterki. W sklepie Eksperci Łazienek mają np. stelaże marki Grohe https://www.ekspercilazienek.pl/stelaze-podty nkowe/0,grohe. U mnie działają od lat bezawaryjnie. |
| |
Reklamy Google |
Remont łazienki: stelaże podtynkowe - jak zamontować stelaż podtynkowy
«
Powrót do artykułu: Remont łazienki: stelaże podtynkowe -... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 32 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Jak zaaranżować łazienkę w przystepnej cenie? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 56 Grupa: Wnętrza Czy są tutaj osoby, które są w trakcie lub mają w planach przeprowadzkę biura, domu lub mieszkania? Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się przepro...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 126 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza