Witam!
Firma z 18-to letnim stażem przyjmie zlecenia budowlane,
remontowe, instalacje wodne, CO, kanalizacyjne, elektryczne
itp.
Wykonujemy również konstrukcje stalowe, gięcie i cięcie
stali, obróbka skrawaniem zarówno pojedyncze elementy jak
i wieksze zlecenia.
Wolne terminy praktycznie od zaraz! Firma dysponujemy
30-toma pracownikami i własnym zapleczem technicznym i
magazynowym!
Mieścimy się na Śląsku, w okolicach BYtomia.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu pod numerem telefonu
0695-933-163 gg 3763957 lub przez to forum.
offline farow praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Smerfetka praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:18 | |
| |
Reklamy Google | |
offline kwarek praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:20 | |
| |
offline Imhotep doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:22 | |
| |
offline Ozzy fachowiec
|
Wrocławska firma Zarzycki Konstrukcje Stalowe zajmuje się nie tylko przygotowaniem projektu hali o przeznaczeniu magazynowym lub przemysłowym, ale też opracowaniem dokumentacji technicznej, wykonaniem i nadzorem budowlanym nad powstającą halą. No i przyjmuje zlecenia na terenie całej Polski. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:30 | |
| |
Reklamy Google | |
offline taranka doświadczony
|
Ja jestem bardzo zadowolona z usług firmy han-bud, zarówno z jakości materiałów, jak i wykonawstwa. Firma budowlana han-bud oferuje skład budowlany, wszelkiego rodzaju kruszywa, narzędzia budowlane i artykuły metalowe, izolacje, kostkę, itp. |
| |
offline perrin22 majster
|
To mi w remoncie pomogła ta ekipa remontowa warszawa. Robili u mnie kompleksowy remont łazienki i kuchni. Pomogli też z ich aranżacją. |
| |
offline dragonn praktykant
|
Ja mogę polecić firmę han-bud z Porąbki. Firma budowlana han-bud oferuje skład budowlany: kruszywo, narzędzia, kostkę brukową, izolacje i inne. Han-Bud zajmuje się kompleksowym dostarczaniem wszelkich materiałów budowlanych oraz pracami ziemnymi. |
| |
Gość: Ninaaa praktykant |
witam, ja również jestem w stanie polecić firmę. Nazywa się IzoSerwis. Oprócz tego, że wykonuje prace budowlano-wykończeniowe, specjalizuje się w izolacjach . http://www.izoserwis.net/ |
| |
Gość: izyk23 praktykant |
Przy pracach budowlanych niezbędny jest sprzęt budowlany, wiec polecam dobrą i solidną firmę w ktorej mozna taki wynając - http://www.wrosystem.pl/, mają dobry sprzet i naprawde fachową obsługe. |
|