Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸
Gość: Wester praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline aganoovicka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pingwa praktykant |
|
| |
offline Kuteratin doświadczony
|
A dlaczego planujesz zainwestować w rolety/żaluzje? Jeśli zależy Ci na większym komforcie w pomieszczeniu to sprawdź markizy zewnętrzne fakro. Dzięki nim wnętrze się mniej nagrzewa, różnica latem jest ogromna. Ponadto markizy od wewnątrz mają prześwit względny, dzięki temu Ty widzisz co jest na zewnątrz (natomiast z zewnątrz nie widać co jest w środku, więc prywatność jest zachowana), a to jest bardzo przydatne latem, gdy markiza jest czasem przez cały dzień zasłonięta. |
| |
Gość: Lukas34 praktykant |
Ja zainstalowałem markizy Fakro i jestem bardzo zadowolony , pomieszczenie nie nagrzewa się i o wiele lepiej się pracuje na home office i co najlepsze jest to rozwiązanie energooszczędne w przeciwieństwie do Klimatyzacji. Teraz latem doceniam też że markiza pełni funckję moskitiery. Dzięki temu można faktycznie dodatkowo wietrzyć bez komarów i innych owadów |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: Martin28 praktykant |
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Osobiście poszukiwania pięknych i dobrze wykonanych rolet oraz żaluzji warto rozpocząć od sklepu Karnix naprawdę fajnie wypada jeśli chodzi o wybór stylowych i dobrze wykonanych dekoracji okiennych różnego typu nie ograniczając się również do kolorów, czy wzorów. Dlatego warto do nich zajrzeć i co najważniejsze idealnie dopasować pod swoje potrzeby również kolorystyczne m.in my wybraliśmy żaluzje Drewniane 25mm - Haya, przyznam że cudnie się prezentują :) |
| |
Gość: darioska praktykant |
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Odnośnie poszukiwań naprawdę dobrej jakości wyposażenia do swojego wnętrza w zakresie dekoracji okiennych to polecam zajrzeć do oferty przygotowanej przez firmę https://rol-art.pl/ u których będziecie mogli znaleźć zarówno rolety oraz żaluzje w nowoczesnym wydaniu. Licząc na bardzo dobre ceny, brak problemów z ich dopasowaniem od strony kolorów oraz porządnego mechanizmu. Pozdrawiam! |
|
Stron: 18 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸