Rolety żaluzje verticale

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

24 lipca 2019, 12:58

Zgadzam sie: good 0 bad

wiecie co mi się rolety bardzo podobają są praktyczne.
Jako hurtownia okularów przeciwsłonecznych używamy je w praktycznie każdym pomieszczeniu. Są tanie i funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2019, 19:11

Nasze wnętrza sporo zyskały dzięki roletom dostarczonym przez https://www.roletymobi.pl/ Nie dość, że prezentują się one niebywale i solidnie to jednocześnie należycie chronią przed słońcem. Tego było nam trzeba!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2019, 13:14

Jestem zwolennikiem własnoręcznie wykonanych dekoracji, dlatego też żaluzje do pokoi wykonałam samodzielnie :)
Było z tym trochę zachodu ale efekt końcowy zdumiewający!
Zakupiłam tkaniny przez internet i szyłam po nocach :P

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2019, 11:26

Widziałem podobne rolety w ofercie firmy www.dario-sklep.pl . Także się mocno nad nimi zastanawiałem, lecz wybrałem nieco inny model. Posiadają wiele poziomów regulacji i nadają oknom ciekawego wyglądu.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2019, 11:37

best life insurance buy car insurance online long term insurance resume writing services erie insurance group viking insurance write a review home work help finance a car auto and home insurance car insurance online quote united automobile insurance company bad credit lender

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2019, 12:34

fureosinomide luvox ocd generic oxytrol betnovate c malegra fxt online protonix for ulcers phenergan 50 mg sinemet buy generic wellbutrin fluoxetine hcl 20 mg capsules augmentin xr buy nimotop grifulvin v online generic lexapro online indocin online albenza buy alesse online betapace af package insert

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2020, 07:07

Piękne i praktyczne plisy znajdziecie w Nafi (www.plisa.sklep.pl), jakość jest naprawdę niezła.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2020, 11:34

Jeżeli chodzi o żaluzje drewniane to koniecznie zwróćcie uwagę na ofertę firmy Karnix - https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870. html u których znajdziecie najmodniejsze kolory i wzory. Jak na przykład nasz zakup czyli Żaluzje Drewniane 25mm - Haya. Efekt robi wrażenie, a poziom obsługi nie pozostawia najmniejszych zastrzeżeń ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 19 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 485 Grupa: Najnowsze t... Rolety to według mnie lepszy wybór. Swoje znalazłem na stronie https://www.roltex.wroclaw.pl/ i każdemu zdecydowanie je polecam.
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19467 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >