![]() Gość: Sławoj praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: smyk praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() aurora majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: ainaruth praktykant |
Niedawno zakładałem rolety w mieszkaniu. Same rolety to
super sprawa, jeśli chodzi o wyciszenie i zaciemnienie.
Dodatkowo mam zintegrowane moskitiery, które pewnie dopiero
w lecie wypróbuję. |
| |
offline ![]() berserker inżynier
![]() |
Rolety fajna sprawa, bardzo dobre robi Fakro, mam u siebie http://megastore.pl/60166,Fakro-Roleta-zewnet rzna-ARZ-H-101-01-55x78.html taką zewnętrzną, i w lato nie jest taka duchota na poddaszu jak to miało miejsce przy normalnej rolecie. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() maćku doświadczony
![]() |
Ja polecam jednak okiennice szczególnie ze względów dekoracyjnych, osobiście dokonałem renowacji okiennic zabytkowych, metalowe okucia oddałem do firmy zajmującej się galwanizacją. Wrocławska firma Galwmet wykonała naprawdę świetną robotę. Nałożenie nowej powłoki na elementy metalowe nie tylko chroni przed korozją ale nadaje im duże walory estetyczne. Polecam tą metodę renowacji, w tej kwest trzeba zdać się na specjalistów takich jak np. wspomniany Galwmet. |
| |
offline ![]() mogilany fachowiec
![]() |
Do rolet warto czasem dopłacić, bo te najtańsze z reguły bardzo szybko się psują Faaca też mi polecano, więc firma dobra :) Do montażu szukałam jakiejś odpowiedniej firmy i z pomocą przyszła mi http://www.budownictwo360.pl/blog/Prowadzisz-firme-remontowa -i-nie-masz-swojej-strony-www-Stworz-wizytowke-w-Budrankpl, dlatego, że część z firm, które są w ich bazie nie posiada stron internetowych :) |
| |
offline ![]() KupujDrzwi.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: feliner praktykant |
|
| |
![]() Gość: gordon praktykant |
|
|
Rolety zewnetrzne?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
- Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
- jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...