Rolety czy żaluzje?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

16 grudnia 2013, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi bardziej przypadły do gustu żaluzje,a przynajmniej ostatnio kiedy to sam postanowiłem zamontować je w swoich oknach od wewnętrznej strony. W ciekawym kolorze prezentują się naprawdę bardzo fajnie.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2013, 09:40

Ja osobiście polecam rolety od firmy debastor.com. Jak dla mnie mają zdecydowanie najlepsze produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2013, 09:40

Ja osobiście polecam rolety od firmy debastor.com. Jak dla mnie mają zdecydowanie najlepsze produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2014, 20:28

Witajcie.

Widzę, że wszyscy rozważają albo rolety albo żaluzje... A nie zastanawialiście się nad plisami? Ja mam je już pół roku i jestem bardzo zadowolona. Plisy nie mają żadnych kasetek, nie wystają poza ramy okna, można je rozciagać zarówno w górę, jak i w dół, jest szeroki wybór tkanin. Jakby ktoś szukał takich rolet w Łodzi to szczerze polecam zajrzeć do Starej Fabryki na ulicy Zachodniej. Jestem bardzo zadowolona z ich produktu.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2014, 14:21

Ja mam żaluzję i jestem bardzo zadowolona. Zakończenia do żaluzji kupiłam tu:http://www.bortex.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2014, 12:19

Obydwa rozwiązania są dobre,chociaż mi osobiście bardziej do gustu przypadły żaluzje,które można dobrać chociażby pod kolor karniszy jakie posiadamy,to fajna sprawa.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2014, 23:44

Użytkownik Gość: LaurkA napisał: Użytkownik Gość: młoda26 napisał:
Dokładnie. Ja też mam

rolety dzień/noc Roletex od ponad roku i wyglądają jak

nowe.
Trzeba by na nie coś wylać, żeby były
plamy

czy przebarwienia. Przy normalnym użytkowaniu nie ma
prawa

się im nic stać.

A co ma się tam psuć? Ja też mam takie i wszystko działa jak w zegarku :)

Dokładnie. A gdzie kupiłaś te rolety? Mechanizm
przesuwający materiały względem siebie się nie psuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2014, 10:12

Ja mam żaluzje od firmy Debastor i nie mogę narzekać. Produkty oferowane przez nich stoją na naprawdę wysokim poziomie, dlatego sądzę, że warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2014, 23:29

Ja od lat mam rolety z Roletexu. Najpierw w jednym mieszkaniu w bloku mieliśmy rzymskie, a teraz w domku mamy dzień/noc. Na pewno jeszcze długo pozostanę im wierny.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2014, 10:41

Ja mam rolety od firmy Debastor. Moim zdaniem są to bardzo dobre produkty i sądzę, że warto je wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >