Rolety czy żaluzje?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

13 czerwca 2014, 15:01

Zgadzam sie: good 0 bad

A ja się nie zgadzam, że rolety wyglądaja lepiej niż żaluzje. Oczywiście wszystko kwestia materiału, jakości produktu, designu. Ja mam drewniane,szerokie żaluzje i wyglądaja bardzo stylowo:) Rolety mam naromiast w sypialni, z tym, że te marszczone całe materiałowe. Polecam fajną stronkę, na której można znaleźć sporo ciekawych inspiracji i odpowiedzi na nwiele pytań. Strona widac, że w budowie, ale jak na razie jest spoko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2014, 23:24

Moim zdaniem lepsze są rolety, bo zasłaniają całość powierzchni okna, nie ma też co się w nich psuć, jeśli są dobrej jakości. Przy żaluzjach ciągle mi się coś działo i musiałem kupować np. końcówki w http://www.bortex.eu/. Polecam więc rolety – zdecydowanie praktyczniejszy patent.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2014, 17:25

Ja zauważyłam, że ostatnio coraz mniej osób decyduje się na żaluzje. Rolety wydają się być bardziej dekoracyjne, przez co łatwiej dopasować je do wystroju wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2014, 16:55

Użytkownik Gość napisał: Cześć! Mam pytanie: czy przy plastikowych oknach lepiej
stosować rolety czy żaluzje? :) Pozdrowienia

Witaj.

To wszystko zależy od Twoich potrzeb. Ja na przykład u siebie zastosowałem rolety zewnętrzne:
1. Bezpieczeństwo - parter
2. Mam okna od zachodu - mniej się grzeje w dzień jak jestem w pracy.

Ja moje żaluzje fasadowe kupowałem we Wrocławiu w firmie PHU Okno (ich adres www tutaj). Myślę że są godni polecenia. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2014, 22:40

Nie zawiodłam się na firmie Debastor.com z Ksawerowa.
Obiecałam że napiszę pozytywny komentarz, co czynię :)
Very profesjonalna obsługa, oraz produkty.
Zadowolona Marta z Rąbienia :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2014, 11:14

Ja jestem z kolei zwolenniczką rolet w każdej postaci. Uwielbiam je za funkcjonalność oraz design. Wybrałam te od tej firmy: http://zaslaniamyokna.pl/rolety/ i jestem bardzo zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2014, 22:47

Ja się przyzwyczaiłam do moich rolet z Roletexu i nie zamieniłabym je na żadne inne :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2014, 21:16

Jest bardzo dobra firma która wykonuje rolety w Krakowie w ofercie między innym: mini rolety, rolety rzymskie oraz plisy

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2014, 14:04

rolety, według mnie żaluzje wyglądają okropnie...

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2014, 10:58

Witam Wszystkich na forum. Niekoniecznie,żaluzje w fajnym,ciekawym kolorze także będą się elegancko prezentować, u nas w jednym pokoju są rolety a w drugim żaluzje i bardzo chwalę sobie takie rozwiązanie.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 18 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >