![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Mati doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: gloria praktykant |
|
| |
offline ![]() robertb fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() michasia715 doświadczony
![]() |
Ja mam i rolety i żaluzje jak narazie, ale stopniowo wymieniam rolety na żaluzje. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, że dzięki żaluzją można lepiej sterować światłem. Więc z całą odpowiedzialnością radzę kupić żaluzje a to czy to są plastikowe czy drewniane okna nie ma żadnego znaczenia :wink: |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() michasia715 doświadczony
![]() |
no z tym, że rolety są praktyczniejsze to bym się pokłóciła. Korzystanie z nich daje jedynie dwie opcje albo opuszczenie gdzie nic nie widać, albo podnieść całkowicie i wtedy wszystko widać :roll: z doświadczenia wiem, że rolety nie są tak praktyczne jak żaluzje. a co do kolorów i wzorów, to może ma to jakieś znaczenie ale jest ono bardzo małe. ważniejsza jest chyba wygoda użytkowania :lol: |
| |
![]() Gość: reklama praktykant |
|
| |
offline ![]() controlhome doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
|
Rolety czy żaluzje?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jaki dobry materac wybrać? Liczba postów: 786 Grupa: Porady i op... A czy zapoznałeś się już może z ofertą New Hever? Jeśli jeszcze nie, to polecam zajrzeć tutaj https://new-hever.pl/ w poszukiwaniu interesujących opcji, poniewa...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 28 Grupa: Porady i op... Zawsze przeprowadzka to wyzwanie. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z Kra...
- Przeprowadzka Liczba postów: 115 Grupa: Porady i op... Przeprowadzka może przebiec szybko. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dobre opinie o firmie z K...
- pokój dziecięcy - czy to się opłaca?? Liczba postów: 49 Grupa: Porady i op... Szukasz sposobu, aby urozmaicić firmowy piknik lub event dla rodzin pracowników? Animatorzy dla dzieci Warszawa to doskonałe rozwiązanie! Oferujemy kompleksową....
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 187 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...