Rolety zewnetrzne?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
- jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
- Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...