Na początku zanim zabierzesz się za budowę domu to chyba pierwszym kosztem jest zakup odpowiedniego projektu domu. Szukałeś już jakiegoś? Od tego jaki projekt domu wybierzesz zależy też to ile na niego wydasz. Wiem że ciekawe projekty domów ma mgprojekt . Przy każdym projekcie mają też opisane ile mniej więcej będzie kosztowała budowa danego projektu. To bardzo pomaga przy planowaniu.
Rozpoczęcie budowy
Ostatnio na forum
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
- Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Przygotowujemy się do odbioru nowego obiektu przemysłowego i projektant zaznaczył, że jednym z kluczowych elementów końcowych będzie wykonanie dokładnych pomiar...
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...
- Co myślicie? Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... @Drift Boss Nie jestem pewien, ale słyszałem, że ostatnio staje się to coraz mniej opłacalne.
- Wideodomofon Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik TomNow napisał: Cześć Stickman Hook wszystkim, co tam słychać? U mnie wszystko w porządku, a u Ciebie?