Rozwód

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

7 października 2019, 21:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Opowiem o swoich doświadczeniach, bo mnie przez rozwód pomógł przejść adwokat Michał Gajda, ma swoją kancelarię adwokacką w Szczecinie. Namiar na niego miałem z polecenia znajomej, jakiś czas temu sama przechodziła przez rozwód, tak samo skomplikowany jak mój. Pomógł jej we wszystkim.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2019, 19:03

Wielu z Was pisze, że chciałaby wynająć detektywa by udowodnić zdradę. Moim zdaniem wystarczy założyć odpowiedni podsłuch.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2019, 12:38

Rozwód nigdy nie należy do przyjemnych doświadczeń, nawet jeśli rozstanie przebiegało polubownie. Lepiej zawsze mieć jakiegoś asa w rękawie, gdyby nagle coś się miało zmienić. O tym jak znaleźć dobrego adwokata od rozwodów, przeczytacie tutaj http://kochamczytac.pl/rozwod-z-adwokatem-kie dy-przyda-sie-adwokat-od-rozwodow/ Poznacie powody, dla których lepiej zapewnić sobie takie wsparcie i gdzie szukać zaufanego specjalistę prawnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2020, 22:22

rozwód jest bardzo ciężką sprawą. Wiem, bo niestety przeszlam to juz jakiś czas temu. Co do adwokatów to bardzo polecam panią mecenas Magdalenę Grześkowiak. Bardzo dobry adwokat, rzetelny i empatyczny

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2020, 15:13

U mnie rozwód nie był może walką, ale jednak jest to ciężka sprawa. Z byłym mężem rozstałam się polubownie, ale to jak wszystko się zakończyło zawdzięczam jedynie Adwokat Monice Ławeckiej, która mnie reprezentowała http://adwokatlawecka.pl/. Ona potrafi rozpoznać sytuacje i pomóc na wszystkie możliwe sposoby, zna się na tym co robi i jest kompetentna, bardzo polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2020, 12:14

Rozwód to niestety nic przyjemnego, natomiast przeprowadzić go pomoże kancelaria Walterowicz https://www.kancelaria-walterowicz.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2020, 15:29

Rozwód to jedno z najbardziej stresujących wydarzeń w życiu, zwłaszcza gdy rozpada się rodzina z małymi dziećmi. W grę wchodzi mnóstwo emocji, padają wzajemne oskarżenia i wiele przykrych słów. Gdyby nie wsparcie pani mecenas Lilianny Skiby z Łomianek, nie wiem jak bym przetrwała ten okres. Teraz mam alimenty na siebie i dzieci, mieszkanie i święty spokój.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2020, 16:15

Witajcie, poszukuję rzetelnych opinii na temat terapeuty http://www.wroclaw-psychoterapia.com.pl, ktoś kojarzy?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2020, 23:32

Rozwód to ostateczność, czasem słuszna, czasem przedwczesna.
Czasem to racjonalna decyzja, czasem wynik długiego czasu bezradności. Sprawa bardzo indywidualna.
Za mało małżeństw próbuje terapii par przed rozwodem - link.
A nawet jeśli rozwód, nie tylko adwokat jest potrzebny, ponieważ gdy są dzieci, rodzice wciąż będą kontaktować się ze sobą w ich sprawie więc niechby robili to godnie. Jest też coś takiego jak terapia rozwodowa, gdzie partnerzy nie naprawiają już związku, ale poprawiają komunikację pod kątem dobra dzieci.

Nie wszystko warto ratować, nie wszystko warto też spisać na straty.
O parach można ciekawie poczytać w książkach takich jak:
Stan umysłu pary - psychoanalityczna terapia par - Mary Morgan
Związek dwojga: psychoanaliza pary – Jurg Willi

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2020, 13:46

Może masz rację ale nie wszystkie związki nadają się do ratowania. Mój zdecydowanie się nie nadawał, musiałam poprosić też o pomoc adwokata Łukasza Węgłowskiego i cieszę się że to zrobiłam bo zaoszczędziłam sobie nerwów i wielu problemów z byłym mężem

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 485 Grupa: Trudne tema... Jedynie pomoc specjalistów, rodziny i przede wszystkim sam musisz zrozumieć, że masz problem. Poszukaj też informacji https://windstop.pl/
  • Ciąża a badania Liczba postów: 40 Grupa: Trudne tema... A co sądzicie o tabletkach anty?
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 562 Grupa: Trudne tema... Słuch to jeden z fundamentalnych zmysłów, który ma duży wpływ na nasze zdrowie psychiczne i fizyczne. Utrata słuchu może prowadzić do izolacji, zmęczenia, a naw...
  • Rekuperacja Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Również jestem zainteresowana takim tematem. Bardzo chciałabym dowiedzieć się nieco więcej :)
  • Kable sterownicze Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Wykonujesz instalacje kablowe. A może potrzebujesz solidnych rozwiązań do przechowywania i transportu przewodów? Sprawdź ofertę Fallklandy-Zagórz u których możn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 606

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >