Rusztowania

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 lipca 2010, 11:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich, nazywam się Przemek Olszewski. Jako że pracuję w jednej z firm oferujacej rusztowania i mam dostęp zarówno do wiedzy jak i fachowców, chciałbym to wykorzystać i pomóc Wam w rozwiązywaniu wszekich problemów związanych z rusztowaniami i szalunkami.
Pozdrawiam,

Przemek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2010, 12:22

Bardzo dobrze, że takie osoby mówią o tym na forum, napewno komuś ta wiedza się przyda, a przepraszam na terenie jakiego województwa?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2010, 13:32

Sprzedajemy w zasadzie na całym świecie :), a co do wynajmu to jak na razie skupiamy się na województwach małopolskim, śląskim, świętokrzyskim i podkrapackim, ale później kto wie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2010, 11:38

Ja już rusztowanie kupiłem, ale teraz zastanawiam się nad drabiną przegubową z platformą do prac wykończeniowych wewnątrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2014, 12:04

W kwestii rusztowań warto się zastanowić czy my aby na pewno potrzebujemy rusztowanie jeśli tak to najlepiej wynająć od jakiejś firmy, a jeśli nie to lepiej kupić sobie jakąś dobrą drabinę, która na pewno jest dużo bardziej funkcjonalna niżeli rusztowania (oczywiście jej użycie jest ograniczone) w sklepie, o którym wspomniał kolega wyżej nie do końca kojarzę ofertę, natomiast najlepsze są AlVE - drabiny aluminiowe, jakby nie patrzeć są wysokiej jakości i produkuje je Polska firma więc to taki wątek, dla patriotów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2014, 16:05

śli szukacie wynajmu rusztowań to mogę polecić wam firmę działającą na terenie śląska - http://www.wynajemrusztowan.slask.pl/ . Wynajmują rusztowania w najniższych cenach w regionie. Sprawdźcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2014, 10:48

W kwestii drabin jak najbardziej mogę się zgodzić z kimś kto polecił ALVE - tutaj macie http://www.alve.pl/ adres dystrybutora i naprawdę w kwestii drabin to z całą pewnością są mercedesy. Najważniejsze, że są w normalnych cenach i bardzo solidnie wykonane. Jeśli chodzi o rusztowania to na śląsku warto zapoznać się z ofertą Rusztowania - wynajem. Kwestia jeszcze w tym do czego Wam potrzebne jest te rusztowanie, chociaż akurat ta firma, z tego co wiem zajmuje się kompleksowo tematyką rusztowań, jej jedyny minus, że działa tylko w obrębie Śląska.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2014, 08:14

Rusztowania wynajmuję. Zauważyłem, że posiadanie własnych jest zupełnie nieopłacalne. Zwykle wynajmuję rusztowania ramowe od http://www.ramirent.pl/, które niezależnie od terenu na jakim zostaną położone stoją bardzo pewnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2015, 13:00

Faktycznie, przy budowie domu rusztowania to podstawa jest, tak więc warto się zainteresować tematem i poszukać sprawdzonej firmy. Ja akurat w www.euro-rusztowania.pl wynajmowałem rusztowania potrzebne do budowy i potem do wykończenia – to znaczy elewacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2015, 20:05

Ja bym też wspomniał o tym, o czym zapominają firmy trudniące się pracami elewacyjnymi, czyli na przykład brakiem odpowiednich siatek.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 474

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >