offline stella2 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Dariusz_JM kierownik
|
Jeśli chcesz prowadzić jakąkolwiek firmę, to takie
kalkulacje powinnaś sama przeprowadzić. |
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
|
| |
offline black.stone praktykant
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline waclaw majster
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Pytanie czy pracujesz sam czy masz zamiar zatrudniać ludzi a sam zająć się poszukiwaniem zleceń. Od tego będzie zależeć ich ilość. Wiem jak ciężko jest się zdecydować na przekształcenie małej firmy w kilkudziesięcio osobowe przedsiębiorstwo. Zdecyduj albo idziesz na całość albo stoisz w miejscu :) |
| |
offline stella2 praktykant
|
Witam. I jednak zdecydowalam sie na zakup, choć nie powiem tanio nie było, ale wynajmowalam przez 3 miesiące i żaluje, że nie kupiłam od razu, no ale się bałam, a teraz widze, że koszty się szybko zwrócą więc jak macie takie watpliwości jak ja, to polecam, żeby lepiej od razu kupić bo tak przez te 3 tracilam pieniadze na wynajem, a koniec konców musiałam kupic, ostatecznie potem jeszcze nie wiedziałam gdzie kupic dobre, znajomy mi polecił GBG Group gdzies z pod krakowa i tam kupilam, w zasadzie to mi tez doradzili, ktore elementy moge wziac tansze, ale na wszelki wypadek pojechalam ze znajomym ktory sie zna i on powiedzial ze tez by mi tak dobral wiec moge ich polecić, balam sie zakupu, al e widze ze sie nie mam czego zalowac |
| |
Gość: fillamonika praktykant |
|
| |
Gość: zalewskim praktykant |
Moim zdaniem wynajem wychodzi najkorzystniej. Zwłaszcza kiedy mamy namiar na porządną firmę, gdzie warunki najmu są jasne i klarowne. Jak potrzebuję takowego rusztowania to korzystam z pomocy firmy Ledwon Rusztowania https://rusztowania.neta.pl/ i tyle. Konkurencyjni cenowo, a i nie ma problemu aby dogadać się co do terminu. |
|
Rusztowania
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...