Rynny stalowe są najczęściej wybierane przez Polaków - dlaczego?

« Powrót do artykułu: Rynny stalowe są najczęściej wybierane... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

16 kwietnia 2018, 08:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja zdecydowałem się na rynny ciągłe, które oferuje firma www.lub-dach.pl Tego typu rynny nie posiadają złączników, na których mogłyby przeciekać. Dodatkowo rynny prezentują się bardzo dobrze, więc polecam je wam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2018, 12:37

Rynny Pruszyński w kompozycji z dachówką z ich oferty okazały się doskonałym rozwiązaniem. Klasycznym ale jak zwykle solidnym. Nie jestem zwolennikiem niepotrzebnych pomysłów i rozwiązań, wole tradycyjne rozwiązania. Zakupiłem rynny od http://skandpol.eu , którzy zaoferowali je po atrakcyjnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2019, 14:18

Rynny stalowe są najtrwalsze, dlatego ludzie je najczęściej wybierają. Jeżeli rozglądacie się za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą rynien to zajrzyjcie na stronę www.serwisdach.com.pl Jest to Szczecińska firma, która sprzedaje materiały do budowy i wykończenia dachu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2019, 13:55

Prawdopodobnie to kwestia przywiązania do danego materiału, plus tego typu rynny są po prostu tańsze, myślę że w tym tkwi sedno sprawy.

Sklep.NeronPila.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2019, 09:14

Rynny stalowe są przede wszystkim solidne. Kupując je mamy gwarancję że długo wytrzymają. Ja swoje rynny zakupiłem od firmy www.sylmag.com.pl Mają ciekawą ofertę i bardzo dobre ceny. Jeżeli mieszkacie w okolicach Warszawy to się z nimi skontaktujcie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2019, 09:36

Nie ma się czemu dziwić,w końcu stal jest zdecydowanie lepszym i przede wszystkim bardziej wytrzymałym materiałem niż plastik- szczególnie jeżeli mają być to rynny.

GoldPlating.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2019, 08:54

Jeżeli mieszkacie w okolicach Konina to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.dach-partner.pl Od nich zakupicie solidne rynny w niezłych cenach. Sprzedają też inne niezbędne materiały do budowy dachów.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2019, 13:07

Nie ma co ukrywać, że chyba najlepsza opcją są rynny blaszane. Przede wszystkim sa bardzo wytrzymałe więc przetrwają lata. Bardzo ciekawe systemy rynnowe oferuje firma KrakZinc http://www.krak-zinc.pl/kategoria/systemy-ryn nowe/. Tu możecie kupić rynny doskonałej jakości a także elegancko i precyzyjnie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2020, 12:37

Orynnowanie stalowe Flamingo z oferty www.expresdach.pl idealnie spisuje się i u nas. Nie dość, że prezentuje się ciekawe to jest wykonane z materiałów o najwyższej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2020, 22:10

Też chcemy teraz kupić rynny stalowe, bo z plastykowymi mieliśmy nieprzyjemne doświadczenia niestety. Przeglądaliśmy ostatnio mnóstwo ofert różnych sklepów i zastanawialiśmy się czy nie złożyć zamówienia tutaj > https://www.kropsystem.eu/ Możne znajdę tutaj osobę, która tam zamawiała albo planuje zamówić rynny ? A najlepiej by było jakby znalazł się tu ktoś kto już takie rynny ma zamontowane u siebie w domku.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >