Rzeczoznawca budowlany

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

23 stycznia 2020, 08:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio musiałem zatrudnić osobę, która zrobiła mi kosztorys budowlany i mój znajomy polecił mi zatrudnić firmę https://bakskatowice.pl/. Firma zrobiła kosztorys firma i sprawnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2020, 19:50

Ja korzystałem z usług rzeczoznawcy majątkowego www.taksator.info . Profesjonalnie wycenił moją działkę budowlaną, dzięki czemu udało mi się ją sprzedać bez żadnych problemów. Byłem bardzo zadowolony z naszej współpracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2023, 12:53

Również chetnie się dowiem

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2023, 08:21

Ja jeszcze z godną polecenia firmą się nie spotkałem...

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2023, 08:37

Dziękuję za udostępnienie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 listopada 2023, 18:40

Trudno jest znaleźć dobrego rzeczoznawcę z profesjonalnym podejściem, to fakt. Ja jeśli miałabym doradzić, to szukałabym kogoś kto ma dosyć szeroką, kompleksową ofertę. Czasem jest tak, że potrzebujemy ekspertyzę i opinie, ale też jeszcze szereg innych porad, więc warto to załatwić w jednym miejscu. Ja mam na myśli oferty taka jak tu np - https://www.stawiarski.pl/ fajnie że działają naprawdę na dużym obszarze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
  • PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
  • Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
  • Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
  • Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >