offline dragonrose majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Maria_Kobryń ekspert
|
Witam, |
Ten post był edytowany przez Maria_Kobryń dnia: 26 lipca 2011, 14:43 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Poncjusz majster
|
|
| |
Gość: Janek53 praktykant |
Gdyby ktoś potrzebował ekspertyzy budowlanej, to mogę polecić Pana Przemysława Stawarskiego (rzeczoznawcę budowlanego i biegłego sądowego) u mnie Pan Przemysław wykonał ekspertyzę izolacji budynku i prac wykończeniowych. Pomogło to w wyegzekwowaniu poprawek od Firmy wykonującej prace. |
| |
Gość: garnna praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Darecka6 praktykant |
Ja znam firmę, która zajmuje się ekspertyzami zarówno prawnymi jak i technicznymi http://audytnieruchomosci.com/ sprawdzcie sobie oferte. Myślę, że przy dużych inwestycjach warto skorzystać z pomocy obiektywnych ekspertów, by nie dać się oszukać żadnym cwaniaczkom :) |
| |
Gość: czxcsa praktykant |
Ja osobiście raz korzystałem z usług rzeczoznawcy i byli to www.taksator.info z Częstochowy, nie mieli zbyt duzej prowizji, wycenili okej wiec byłem bardzo zadowolony |
| |
Gość: Daniello praktykant |
Jakby ktoś szukał dobrej i rzetelnej firmy to mogę polecić http://www.batiplus.pl/oferta/. Korzystałem z ich pomocy przy swoich inwestycjach. |
| |
Gość: fgfdfg praktykant |
A po prostu zapytaj może w jakims biurze rzeczoznawcy, ja mam jednego zaufanego. Mysle, ze śmiało udzieli Ci odpowiedzi www.taksator.info |
| |
offline DrHouse3490 doświadczony
|
zostanie rzeczoznawcą budowalnym nie jest takie proste. Trzeba skonczyc studia z tytulem inż. I mieć długie lata praktyki, żeby zdobyc uprawnienia. Ja robialem ekspertyzy budowlane i pomiary geodyzjne w tej firmie http://www.zuw-walawski.pl/oferowane-uslugi. Mila obsługa i wszystko calkiem profesjonalnie. |
|
Rzeczoznawca budowlany
«
Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego
Ostatnio na forum
- Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...
- PRZEBUDOWA a ODBUDOWA ? Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert pra... Może nie tylko język polski, ale również nasze prawo budowlane (z resztą nie tylko budowlane) jest całe mnóstwo takich absurdów a człowiek tylko traci nerwy prz...
- Deweloper a instancja tv domofonowa i internet Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert pra... Jednym z argumentów przemawiających za zakupem mieszkania od dewelopera jest możliwość długoterminowych oszczędności. Nowe mieszkania są zazwyczaj bardziej ener...
- Co nie jest samowolą? Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert pra... W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na zie...
- Miejsce parkingowe. Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert pra... Wiele miast implementuje dodatkowe środki bezpieczeństwa na drogach jednokierunkowych, takie jak ograniczenia prędkości czy specjalne strefy dla pieszych. Odpow...