offline ![]() Joanna75 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Finesse Grant praktykant |
Witam... Przeczytałem twoje ogłoszenie. Jestem
współwłascicielem firmy budowlanej z okolic Słupska..
Prowadzimy budowy na całym wojewudztwie pomorskim... Ceny
niewygurowane (zaczy sie od 35tys)jak podasz mi metraz to
dam ci przykładowa wycene(cos konkretniejszego dopiero po
obejrzeniu projektu) Jeśli byłbys zainteresowny prosze o
kontakt mga3@tlen.pl 0598576103 |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Majk praktykant |
|
| |
![]() Gość: Spain-Bud praktykant |
Witam Serdecznie ! |
| |
![]() Gość: brak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Sowa praktykant |
|
| |
offline ![]() ciri doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: domyodpodstaw praktykant |
|
| |
![]() Gość: Adam321 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Adam321 praktykant |
|
|
SZUKAM EKIPY- BUDOWA POD GDAŃSKIEM
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Construction & Renovation Tips Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... If your concrete surfaces are cracked, chipped, or uneven, professional Concrete Repair in Ann Arbor, MI can restore their strength, appearance, and safety. Whe...
- SOLID:ALARMY KAMERY MONITORING-Polecam przed tynka... Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Jeśli ktoś szuka sprawdzonego sprzętu do monitoringu i alarmów, to polecam sklep IVEL - https://ivel.pl/k315,systemy-alarmowe-ak cesoria.html . Zainstalowałem ta...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 376 Grupa: Firmy budow... Warto postawić na dobrej jakości osprzęt do wózków widłowych. Dlatego też poszukiwania można rozpocząć od Mipromet u których bez problemów znajdziecie odpowiedn...
- magazyn Liczba postów: 545 Grupa: Firmy budow... Jak szukacie dobrej jakości osprzętu do wózków widłowych to na pewno warto sprawdzić ofertę Mipromet https://mipromet.pl/produkty/osprzet-do- wozkow-widlowych gd...
- Usługi alpinistyczne - polecam Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Zadbaj o wygląd swojego domu lub budynków firmowych z zewnątrz z pomocą profesjonalistów, jak firma Ejas. W swojej ofercie posiada takie usługi, jak malowanie /...