offline Joanna75 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Finesse Grant praktykant |
Witam... Przeczytałem twoje ogłoszenie. Jestem
współwłascicielem firmy budowlanej z okolic Słupska..
Prowadzimy budowy na całym wojewudztwie pomorskim... Ceny
niewygurowane (zaczy sie od 35tys)jak podasz mi metraz to
dam ci przykładowa wycene(cos konkretniejszego dopiero po
obejrzeniu projektu) Jeśli byłbys zainteresowny prosze o
kontakt mga3@tlen.pl 0598576103 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Majk praktykant |
|
| |
Gość: Spain-Bud praktykant |
Witam Serdecznie ! |
| |
Gość: brak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sowa praktykant |
|
| |
offline ciri doświadczony
|
|
| |
Gość: domyodpodstaw praktykant |
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
|
SZUKAM EKIPY- BUDOWA POD GDAŃSKIEM
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
- Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...