offline Joanna75 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Finesse Grant praktykant |
Witam... Przeczytałem twoje ogłoszenie. Jestem
współwłascicielem firmy budowlanej z okolic Słupska..
Prowadzimy budowy na całym wojewudztwie pomorskim... Ceny
niewygurowane (zaczy sie od 35tys)jak podasz mi metraz to
dam ci przykładowa wycene(cos konkretniejszego dopiero po
obejrzeniu projektu) Jeśli byłbys zainteresowny prosze o
kontakt mga3@tlen.pl 0598576103 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Majk praktykant |
|
| |
Gość: Spain-Bud praktykant |
Witam Serdecznie ! |
| |
Gość: brak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sowa praktykant |
|
| |
offline ciri doświadczony
|
|
| |
Gość: domyodpodstaw praktykant |
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
| |
Gość: Adam321 praktykant |
|
|
SZUKAM EKIPY- BUDOWA POD GDAŃSKIEM
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
- Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
- magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...