offline ![]() Joanna75 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Finesse Grant praktykant |
Witam... Przeczytałem twoje ogłoszenie. Jestem
współwłascicielem firmy budowlanej z okolic Słupska..
Prowadzimy budowy na całym wojewudztwie pomorskim... Ceny
niewygurowane (zaczy sie od 35tys)jak podasz mi metraz to
dam ci przykładowa wycene(cos konkretniejszego dopiero po
obejrzeniu projektu) Jeśli byłbys zainteresowny prosze o
kontakt mga3@tlen.pl 0598576103 |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Majk praktykant |
|
| |
![]() Gość: Spain-Bud praktykant |
Witam Serdecznie ! |
| |
![]() Gość: brak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Sowa praktykant |
|
| |
offline ![]() ciri doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: domyodpodstaw praktykant |
|
| |
![]() Gość: Adam321 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Adam321 praktykant |
|
|
SZUKAM EKIPY- BUDOWA POD GDAŃSKIEM
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Usługi budowlane Liczba postów: 215 Grupa: Firmy budow... Prowadząc firmę budowlaną i podejmując się inwestycji budowlanych trzeba solidnie zaplanować koszty działań. Podstawa to rzetelnie wykonany kosztorys prac budow...
- Remont mieszkania Liczba postów: 82 Grupa: Firmy budow... Wynajem kontenera na gruz to ekonomiczne rozwiązanie przy większych remontach. Pod adresem https://dkm-odpady.pl/pl/regions/warszaw a można zapoznać się z ofertą...
- Beleggen in vastgoed of bouwprojecten – waar begin... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Hallo allemaal, Ik ben me aan het verdiepen in manieren om mijn geld slim te investeren, en vastgoed lijkt me interessant – zeker gezien de stijgende bouwkoste...
- Strona internetowa dla firmy Liczba postów: 47 Grupa: Firmy budow... Ja swego czasu www zamawiałem na https://market.tbms.pl/strony-internetow e-dla-firm/. Mają super ofertę.
- Firma wykonująca system smart home Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Planuję zainstalować smart home w domu w Krakowie i szukam ekipy, która pomoże mi to zrobić profesjonalnie. Ktoś coś poleca?