Sałatka Capri

« Powrót do grupy: Przepisy kulinarne

13 maja 2011, 10:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja dodaje coś specjalnie lekkiego na wiosnę, pyszna sałatka, którą zrobi się dosłownie w 5 min kiedy przyjdą niespodziewani goście lub, kiedy głód nam bardzo doskwiera ;)

200g sera mozzarella
2 pomidory
2 łyki oliwy
świeże listki bazylii lub oregano
sól
pieprz
Przygotowanie

Pomidory sparz i obierz ze skóry. Pomidory i ser pokrój na plastry. Ułóż przemiennie plastry sera i pomidorów, oprósz solą i pieprzem, skrop oliwą. Sałatkę udekoruj listkami bazylii lub oregano. Gotowe

Życzę smacznego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2011, 12:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Sałatka jest pyszna, a dodatkowo zakupiłam przyprawę specjalną do sałatek capri uwydatniło smak i aromat, dodatkowo dodałam cebulę pokrojoną w piórka i nie żałuje niebo w gębie :) Polecam !Niskokaloryczna i smaczna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pyszny koktajl na pożywne śniadanko Liczba postów: 77 Grupa: Przepisy ku... Podczas poszukiwania idealnej odżywki białkowej dla siebie, musisz przede wszystkim wziąć pod uwagę: zapotrzebowanie na białko, tryb aktywności fizycznej, rodza...
  • wegetarianskie przepisy Liczba postów: 84 Grupa: Przepisy ku... Własne przetwory i gotowanie w domu to świetny pomysł. Coraz więcej osób stawia raczej na gotowanie posiłków dla siebie w domu. Na blogach kulinarnych można odk...
  • orzechy! Liczba postów: 55 Grupa: Przepisy ku... CrazyBox na nowo zdefiniował dawanie prezentów dzięki swoim innowacyjnym i zdrowym pudełkom z owocami. CrazyBox https://crazy-box.pl/boxes to idealny wybór na r...
  • Przepisy na jesień Liczba postów: 40 Grupa: Przepisy ku... Jeśli prowadzicie kawiarnię, food trucka albo stoisko gastronomiczne, koniecznie sprawdźcie ofertę CandyBike - wata cukrowa na imprezę . To nie tylko klasyczna....
  • Herbata Liczba postów: 84 Grupa: Przepisy ku... Cześć wszystkim! Ostatnio szukałem dobrej jakości herbat, bo mam dość tych marketowych, które smakują nijako. I tak trafiłem na świetny sklep z herbatami, który...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19615 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >