offline ![]() Sefir doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() karosia doświadczony
![]() |
Jeszcze jakiś czas temu takie połączenie było dla mnie bardzo mało praktyczne i nie chciałam brać go pod uwagę w przypadku własnego mieszkania. Ale teraz z czasem widzę, że to wcale nie jest takie straszne i można w takim układzie funkcjonować. Tylko trzeba odpowiednio zaprojektować i umeblować i kuchnię i salon, żeby tworzyły całość, ale tez były mega praktyczne, bo jednak oba pomieszczenia są cały czas na widoku :) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ThomasSib praktykant |
|
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Przy małych i nieustawnych pomieszczeniach jedynym
ratunkiem są meble na wymiar. |
| |
offline ![]() MBM.org.pl inżynier
![]() |
|
Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 20:02 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Super-Sofa.pl doświadczony
![]() |
Salon z aneksem kuchennym to bardzo dobry pomysł,
wpisujący się w aktualne trendy. Świetnym pomysłem na
zagospodarowanie tak dostępnej przestrzeni jest zakup
narożnika. Jeśli szukasz wysokiej jakości mebla, który
nie tylko będzie pięknie wyglądał, lecz także zapewni
Ci komfortowy wypoczynek, zachęcamy do odwiedzenia naszego
sklepu Super-Sofa: www.super-sofa.pl |
|
Salon połączony z kuchnią
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...