offline Sefir doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline karosia doświadczony
|
Jeszcze jakiś czas temu takie połączenie było dla mnie bardzo mało praktyczne i nie chciałam brać go pod uwagę w przypadku własnego mieszkania. Ale teraz z czasem widzę, że to wcale nie jest takie straszne i można w takim układzie funkcjonować. Tylko trzeba odpowiednio zaprojektować i umeblować i kuchnię i salon, żeby tworzyły całość, ale tez były mega praktyczne, bo jednak oba pomieszczenia są cały czas na widoku :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ThomasSib praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Przy małych i nieustawnych pomieszczeniach jedynym
ratunkiem są meble na wymiar. |
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez MBM.org.pl dnia: 17 marca 2019, 20:02 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Super-Sofa.pl doświadczony
|
Salon z aneksem kuchennym to bardzo dobry pomysł,
wpisujący się w aktualne trendy. Świetnym pomysłem na
zagospodarowanie tak dostępnej przestrzeni jest zakup
narożnika. Jeśli szukasz wysokiej jakości mebla, który
nie tylko będzie pięknie wyglądał, lecz także zapewni
Ci komfortowy wypoczynek, zachęcamy do odwiedzenia naszego
sklepu Super-Sofa: www.super-sofa.pl |
|
Salon połączony z kuchnią
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
- Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...