Salon z farbami i jaka farba

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

11 lipca 2016, 10:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukuję dobregosalonu z farbami i sprzętem malarskim w Warszawie lub okolicach. Chiciałabym pomalować całe mieszkanie. Wcześniej malowałam śnieżką, ale teraz wolałabym jkąś lepszą farbę. Co polecicicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2016, 09:30

Może poszukaj jakieś którą łatwo można wyczyścić szczególnie przy małych dzieciach się sprawdza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 09:29

Klimczaka róg Teodorowicza masz Pigmentologię, to jest dobry salon z takimi lepszymi farbami, typu beckers, tikkurilla + maja narzędzia. Ja myślę, że jak którąś z tych farb pomalujesz to będzie fajny efekt na długie lata :) Tam właśnie byłem to mi pomogli od a do z wszystko wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2016, 12:36

Przy ostatnim remoncie kupiłam farby tutaj: http://www.animir.com.pl/
Mają własną mieszalnie farb, a co za tym idzie ogromny wybór barw. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2017, 14:34

Nie wiem co to obecnie za problem przecież zamówienie można złożyć bez problemu przez internet. Masz takie wielkie sklepy online jak - http://www.pigmentologia.pl/ gdzie znajdziesz w zasadzie wszystkie potrzebne farby.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2019, 11:52

Znam tylko jeden dobry sklep z farbami, ale w Krakowie - http://kolorfarby.com.pl Znajdziesz tam farby na każdą powierzchnię i na każdą kieszeń. Polecam

Ten post był edytowany przez budującakobieta dnia: 10 stycznia 2019, 11:53
Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2019, 12:22

Zależy o jakich farbach mówisz, ale warto iść do jakiegoś marketu i niech fachowiec Ci doradzi, od siebie dodam, że dekoral ma mega jakość i warto je kupować.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 maja 2021, 06:13

Ja w salonie mam klinkier King Klinker – to był doskonały pomysł, bo jest a) ładny, b) trwały, c) oryginalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2021, 07:04

Klinkier jest super, ale warto zainwestować jednak w klasyczny, prawdziwy, nie w odmiany elastyczne. To widać na teście: https://www.youtube.com/watch?v=JDdTawm-b_Q&t=13s

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2022, 13:52

To zależy jakiego rodzaju farby cie interesują. Wybór jest duży - lateksowe, ceramiczne, silikonowe itp. Poczytaj sobie troche o rodzajach, to będziesz mniej wiecej wiedział co chcesz i łatwiej będzie ci wybrać coś odpowiedniego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19700 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >