Użytkownik paatryk190 napisał:
Jaki samochód ciężarowy
wybrać do firmy w celu lokalnej
i regionalnej dystrybucji? Jakiej marki? Nowy, czy
używany?
Bardzo dobre samochody ciężarowe produkuje firma Volvo.
Są często spotykane na naszych drogach, więc nie
będziesz miał problemu z zakupem samochodu używanego,
jeżeli na taki się zdecydujesz. Dodatkowo polecam ci
zajrzeć na stronę http://www.volvo-uzywane.pl/ Jest to
firma, która oferuje nowe oraz używane części zamienne
do samochodów ciężarowych tej marki.
Gość: hulio praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gordon praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
Zabudowa samochodu do przewozu materiałów, płyt, itd.? Oczywiście, że coś takiego jest opłacalne, bo łatwiej jest materiał transportować, po drugie się nie uszkadza, więc to plus. Firma Intrak z Warszawy takie zabudowy wykonuje. Według projektu, z dobrych materiałów itd. Polecam kontakt, wykonali dla mnie dwie zabudowy, jestem zadowolony. |
| |
Gość: soluja praktykant |
Kupując samochód ciężarowy warto też pomyśleć o oponach do niego. Takie samochody dojść szybko zużywają opony. Dodatkowo opony w ciężarówkach często wybuchają podczas użytkowania. Dlatego polecam wam zajrzeć na stronę www.torus.com.pl Od nich możecie zakupić opony do samochodów ciężarowych w dobrych cenach. |
| |
offline Malezi majster
|
W transporcie porządne opony to podstawa. Każdy kierowca chyba doskonale wie, że intensywna eksploatacja auta z załadunkiem powoduje szybkie zużycie bieżnika. Jazda na wysłużonych oponach jest bardzo niebezpieczna, a co za tym idzie powinno się mieć świadomość, że do samochodów ciężarowych po prostu nie można kupować pierwszych lepszych tanich opon. Cena tu nie powinna grać roli. Jakość i jeszcze raz jakość! Na https://www.continental-opony.pl/transport zobaczcie jak powinna być skonstruowana opona do dostawczaka i przy okazji co mają w ofercie. Kupując solidne ogumienie dostosowane do branży wydatek wcale nie boli, bo koszty eksploatacji będą znacznie niższe. Zwłaszcza w przypadku opon, które można wielokrotnie poddawać bieżnikowaniu. |
Ten post był edytowany przez Malezi dnia: 13 października 2018, 13:35 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gomarc praktykant |
Posiadając własny samochód ciężarowy, warto mieć sprawdzony serwis, który zajmuje się naprawianiem tego typu samochodów. Jeżeli mieszkacie w okolicach Łodzi to polecam wam www.autoserwistosa.com Zajmują naprawianiem i serwisowaniem samochodów ciężarowych i robią to bardzo dobrze. |
| |
Gość: freddy praktykant |
Ja miałem po zakupie moich pierwszych samochodów ciężarowych miałem problem z plandekami, które nie były w najlepszym stanie. Trafiłem na firmę www.auto-plandek.pl z Szczecina. Zajmują się naprawianiem i wykonywaniem plandek dla samochodów ciężarowych. |
| |
Gość: martin praktykant |
Jeżeli jesteście właścicielami samochodów ciężarowych lub planujecie taki zakupić to musicie rozejrzeć się za sprawdzonym serwisem, który zajmuje się ich naprawianiem. Od siebie mogę wam polecić www.autoserwistosa.com z Łodzi. Im można zaufać. |
| |
Gość: torenik praktykant |
W samochodach ciężarowych częstej naprawy lub nawet całkowitej wymiany wymagają plandeki. Jeżeli mieszkacie w Szczecinie i poszukujecie tutaj firmy zajmującej się plandekami samochodowymi to skontaktujcie się z www.auto-plandek.pl Można na nich polegać. |
| |
Gość: gomarc praktykant |
Zgadzam się z tym że znalezienie dobrego warsztatu, który zajmuje się samochodami ciężarowymi jest bardzo ważne. Jeżeli mieszkacie na Pomorzu to skontaktujcie się z warsztatem www.tps-service.pl Im można zaufać. |
|