Samochody dostawcze

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

14 września 2017, 09:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Podczas poszukiwań odpowiedniego samochodu dostawczego na pewno przyda Ci się aplikacja http://powiadom-mnie.pl która wyselekcjonuje odpowiednie dla Ciebie ogłoszenia. Z resztą sprawdź ją dokładnie w linku ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2017, 12:51

Użytkownik Gość: Brunk napisał: Podbijam. Czy może ktoś ma sprawdzoną wypożyczalnię z
warszawy?

Ja w swoich wojażach pożyczałam w firmie Bziuk i zawsze było dobrze,więc ...sprawdź najpierw dostępność, a później porównaj ceny i wybierz to co będzie Ci najlepiej pasowało.
Bziuk jest super pod względem ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 stycznia 2018, 22:50

Kilka tygodni wynająłem 2 auta dostawcze w Warszawie w firmie http://edostawczy.pl/ Samochody czyste i świeże w bardzo dobrym stanie. Nieobrandowane, więc praktycznie nie widać, że są z wypożyczalni. Byłem z nich bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2018, 22:01

Mój znajomy specjalnie założył swoją firmę transportową - miał dość wypożyczania niepewnych samochodów. A tak to ma 3-4 samochody, zainwestował też w monitoring pojazdów w Konsalnecie, fajnie zoptymalizowali mu przejazdy i czas pracy kierowców.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2018, 14:47

Jeżeli planujecie wynajem samochodu dostawczego to mogę wam polecić firmę www.looktrans.pl z Koszalina. Sam wynajmowałem od nich samochody dostawcze nieraz. Mają dobre ceny i oferują pojazdy w bardzo dobrym stanie technicznym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2018, 10:33

Transport to podstawa, jednak nie kupowałbym samochodu dostawczego tylko na 1 czy 2 budowy - w takim przypadku o wiele bardziej opłacalne jest wynajęcie firmy transportowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2018, 14:13

Kupno samochodu dostawczego to spory wydatek i nie każdą firme na to stać. Rozwiązaniem może być wynajęcie samochodu na dłuższy okres. W Białymstoku działa wypożyczalnia http://wypozyczalnia.konrys.pl/, gdzie można wypożyczyć auto o dowolnej wielkości i ładowności. Myślę, że to dobra alternatywa dla osób, które nie chcą inwestować pieniędzy w kupno samochodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2018, 12:01

Odnośnie do pytania o samochody osobowe, to ja polecam https://rentcarsystem.pl/ mają świetny stan techniczny, nigdy nie mieliśmy z nimi żadnego problemu. Bardzo dobre daty wypożyczenia no i co ważne, bardzo dobre ceny. Polecam jak najbardziej

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2018, 11:02

Również jestem właścicielem kilku samochodów dostawczych. Jeżeli mieszkacie w województwie łódzkim to mogę wam polecić podjęcie współpracy z serwisem www.autoserwistosa.com Zajmują się serwisowaniem i naprawianiem samochodów dostawczych i ciężarowych. Zajmują się moimi samochodami od dawna.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2018, 13:56

Ja wybrałem samochody ciężarowe, które mogą przewieźć znacznie więcej. Wiem że też są odpowiednio droższe dlatego zdecydowałem się na używane samochody ciężarowe, które zakupiłem od firmy http://ciezarowki-uzywane.pl/ sprzedają samochody marek Volvo i Renault.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 24 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
  • Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
  • Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
  • panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
  • Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 342

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >