![]() Gość: Mieszkaniec praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kinga20 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() domatorka20 kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() CezarFx kierownik
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kociński majster
![]() |
Garaż - nawet blaszak, wymaga pozwolenia na budowę a więc także projektu budowlanego i prawa do dysponowania nieruchomością na cele budowlane. Więcej na ten i inne tematy: http://www.archi55.pl/poradnik |
| |
offline ![]() kasiakowa06 kierownik
![]() |
Oprócz zgody mieszkańców musi mieć projekt i pozwolenie
wspólnoty i miasta. |
Ten post był edytowany przez kasiakowa06 dnia: 21 czerwca 2022, 10:22 | |
|
Samowolka
«
Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom
Ostatnio na forum
- podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 12 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....
- Pytanie o program do kosztorysowania Liczba postów: 72 Grupa: Zanim wybud... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić strone, na której znajdziecie Polskie Centrum Badań i Certyfikacji - zakładowa kontrola produkcji , które zajmuje się certyfi...
- Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 3 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
- Wycinka drzew Liczba postów: 5 Grupa: Zanim wybud... Akurat pielęgnacja i wycinka drzew Kraków to usługi, które zapewniają nie tylko bezpieczeństwo, ale i estetykę ogrodu. Profesjonalna ekipa zajmuje się zarówno p...
- Budowa drogi wewnnętrznej Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud... Jeśli szukasz niezawodnych rozwiązań do zabezpieczenia dróg, barierki drogowe to wybór, który zapewnia bezpieczeństwo i stabilność. Ich różnorodność pozwala na...