Sauna

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

3 lipca 2013, 13:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam są sauny bardzo małych gabarytów które mogą się zmieścić do pomieszczenia łazienki ale ;) łazienka też nie może być zbytnio małych wymiarów. Szwagier upchnął taką Saunę Lahti w łazience 180 na 210 plus kabinę do prysznica :D wygląda to trochę komicznie :D ale jest. W blokach wątpię by ktoś mógł mieć taką łazienkę. W domku jednorodzinnym wcale taka łazienka nie należy do dużych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2013, 19:30

W bloku nie ma szansy z racji tego,że przestrzeń jest mocno ograniczona oraz na saune za bardzo nie ma ku temu warunków.. Jeśli juz to tylko we własnym domu jako oddzielne pomieszczenie.

www.MyLed.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2013, 13:27

Zawsze marzyłam o saunie w domu, ale na razie muszą wystarczyć mi wanny z hydromasażami . Ale nie powiem przy najbliższym remoncie pomyślę o fińskiej saunie w piwnicy. Słyszałam, że w 5000 można sie zmiescić.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2013, 08:03

Tak sauna w domu to jest jednak coś:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 11:14

Ja znam bardzo dobrego producenta http://www.wandex.com.pl/, który produkuje sauny zarówno do użytku domowego jaki i komercyjnego. Produkty najwyższej jakości, z bardzo dobrego materiału. Firma zajmuje się również montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2013, 15:34

Znajomemu wandex stawiał saune i nie jest zadowolony... ponoć zrobili mu nieszczelności i ściana pod boazerią zaszła mu pięknym grzybkiem... żeby to jeszcze były prawdziwki chociaż... ale nie... brzydki grzybek ścienny...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 08:42

Jeżeli ktoś ma odpowiednie warunki oraz pomieszczenie żeby urządzić sobie saunę to czemu nie, mi zawsze się marzyła,jednak póki co musi wystarczyć wanna z hydromasażem:)

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2015, 16:06

nie ma jak sauna, od 2 miesiecy mam swoja w lazience;d mala, dwie osoby max się zmieszcza ale super dziala, z ams sauna mi robili, jak ktos nie ma takich funduszy to samemu można podziałać pokupowac czesci i do przodu

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2015, 20:04

Ja mi się marzy sauna fińska we własnym domu! To chyba najlepsza inwestycja na świecie. relaks we własnym domu i to jaki relaks! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 12:31

Sauna rzymska także zapewni Ci optymalny relaks oraz komfort,z tym że aby ją urządzić i wyposażyć,trzeba poświęcić sporo środków oraz mieć odpowiednie pomieszczenie.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 660

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >