Ja mam balustrady z eskatt.pl, musiały być nowoczesne,
przystosowane do dzieci (nie poziome pręty żeby się nie
wspinały). nie chciałam też szkła żeby było mniej
mycia. Jestem z nich, jak i z efektu bardzo zadowolona!
http://www.eskatt.pl/barierka-z-wypelnieniem-pionowym-ver-1-
115mm-dl3mb-rura-42-4mm-22-rurki-10-poprzeczk-1-x-fi-25-moco
wanie-do-podloza-lub-boczne-satyna-p-1332.html
Gość: petroneea praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kalinskok praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lucyna40 majster
|
To wszystko zależy od przestrzeni .U mnie w starej kamienicy nie miałam możliwośc dania ozdobnych poręczy i wyłożenia schodów dowolnym materiałem jednak ze względu na to że kamienica jest zabytkowa zdecydowałam sie kupic płytki equipe scale które pasują do klimatu i architektury .Kupiłam je w sklepie www.alekafelki.pl gdzie z rabatem dokupiłam fugę i klej. |
| |
offline franiu213 praktykant
|
Bardzo dobre biuro jak chodzi o sprzedaż mieszkań to skup
mieszkań |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline derek85 majster
|
A co z wyceną nieruchomości ? ja jak sprzedawałem dom to za nic w świecie nie wiedziałem za ile go sprzedać, mniej wiecej domy w mojej okolicy chodziły po tyle i tyle ....ale....ja miałem dom po gruntownym remoncie, wymienioną instalacje elektryczną, grzewczą i tp. Dla mojego spokoju wynająłem biuro nieruchomości i Pan mi wszystko powiedział i wycenił dom, na tyle i le jest wart. Jak by ktoś szukał to można śmiało do nich dzwonić www.tergo.pl |
| |
Gość: martaln2 praktykant |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: dormin praktykant |
|
| |
Gość: Emili praktykant |
Schody drewniane to bardzo dobry pomysł. Są piękne i to inwestycja na lata. Co do kształtu to już kwestia gustu, ja tam wolę tradycyjne formy, niż jakieś udziwnione - ale tak jak mówię, co kto lubi. Jeśli chodzi o konkretną firmę,to polecam zajrzeć na stronę http://styldrzewa.pl/ - robią schody drewniane (oczywiście wraz z balustradami) z wysokiej jakości drewna dębowego w różnych kolorach. Tak, że można wybrać coś co faktycznie nam będzie pasować do wnętrz. |
|