W sumie to nie ważne czy kręcone czy też nie, ale ważne
by ładnie pasowały do pomieszczenia i przestrzeni w jakiej
się znajdują.
U nas była dość dziwna przestrzeń do zagospodarowania,
dlatego zleciliśmy schody: Zakład Usług Stolarskich :: schody z
drewna.
Muszę przyznać, że się świetnie postarali.
offline mołoszxx inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline poldsi inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rasto doświadczony
|
|
| |
offline wodi doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez wodi dnia: 10 czerwca 2015, 08:47 | |
| |
Gość: Gustaf praktykant |
Warto, zeby takie schody były odpowiednio zabezpieczone. Warto przed montażem pomalować je proszkowo w profesjonalnej malarni. Wtedy będziecie mieć pewność, że długo będą służyć. |
| |
Reklamy Google | |
offline metalowy praktykant
|
o mnie spiralne sprawdzały się super w poprzednim mieszkaniu, jak mieszkałem u swoich rodziców. Dość niedawno je robiliśmy, więc prawie na świeżo jestem w stanie sie wypowiedzieć. U nas była jeszcze taka kwestia, ze te schody w sumie całościowo nie były za wysokie, i ja ze swoimi 2 metrami wzrostu musiałem uważać :D ale jak najbardziej na tak. |
| |
offline MajsterKlepka45 doświadczony
|
|
| |
Gość: xyzz praktykant |
a mi z kolei schody krecone sie w ogole nie podobaja :) a do tego sa malo praktyczne. 1/2 zbiegu lub 3/4 zbiegu wg jest optymalnym rozwiazaniem a do tego mozna wykorzystac przestrzen pod schodami :) Sam mam wlasnie takie, robione na zamowienie przez http://schody.szczecin.pl/ |
| |
offline michal98 praktykant
|
a mnie takie sie w ogóle nie podobają. Wolę klasyczne z jednym załamaniem i koniec. Zdecydowanie łatwiej przy klasycznych ciekawie urządzić przestrzeń pod schodami. czy to półki porobić, czy schowki można. A te kręcone schoty to takie ni w 5 ni w 9 nic pod nimi sie nie zrobi, tylko w głowe uderzyć sie można. |
| |
offline majkale fachowiec
|
My dlugo zastanawialiśmy się czy takie schody będą
wygodne. Ale okazało sie,że nie ma czego ponieważ schody
są jak najbardziej ok. Zamawialiśmy je tutaj: |
|