Schody w salonie

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

14 sierpnia 2017, 10:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Do salonu pasowały mi nowoczesne szklane schody, które nie rzucają się za bardzo w oczy a przy tym wyglądają bardzo elegancko. Realizacją zajął się zakład http://szklarzokuniew.pl z Okuniewa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 sierpnia 2017, 14:28

A mnie zdecydowanie najbardziej podobają się schody drewniane.
Sprawdź sobie ofertę producenta Baront http://baront.com/oferta/schody-drewniane/. Wykonują schody zarówno klasyczne jak i nowoczesne czy samonośne. Działają na rynku już od 25 lat a ich produkty są wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2017, 09:21

Tutaj mogę się zgodzić, do salonu idealnie pasowałyby szklane schody, które będą zarazem wyrazem nowoczesności i oryginalnego stylu, podobnie jak podłoga wykonana z całości ze szkła. Kilka przykładowych aranżacji oraz zdjęć znajdziecie na www.Glassart.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2017, 19:34

Mi się akurat nie podobają szklane schody, ale takie dodatki do nich to już tak. Widziałam fajne okucia do szkła na gigastal.pl , można z nich samodzielnie skonstruować balustrady ze szklanymi wstawkami

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2019, 12:22

Wszystko zależy od koncepcji jaką przyjmiemy, aczkolwiek osobiście polecam zdecydować się na schody wykonane z naturalnego drewna, będą solidne i do tego pięknie się prezentują.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2019, 14:49

Też jeszcze nie mamy pomysłu na schody, nie wiemy na jakie się zdecydować. :D A jakie są najbardziej praktyczne?

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2020, 08:13

Witam Wszystkich. Pomóżcie amatorce przy malowaniu balustrady. Wykonana ze stali, pomalowane na biało (chcę na czarno - mat). Wypełnienie z drewnianych desek, drewno surowe niczym nie zabezpieczone. Czym to pomalować, aby metal był czarny, a drewno białe? Jest jakiś biały impregnat do drewna? Albo jedna farba w dwóch kolorach?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2020, 22:09

Szanowna Pani,
Do malowania drewna i metalu rekomenduję zastosować emalię akrylową Śnieżka Supermal®. Emalia ma delikatny zapach, łatwo się aplikuje i szybko wysycha. Jest dostępna w 26 gotowych kolorach i wodorozcieńczalna, dzięki czemu nie ma konieczności stosowania rozpuszczalników. Przed aplikacją emalii kluczowe jest odpowiednie przygotowanie podłoża, zgodnie z zaleceniami producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2020, 17:37

Schody w salonie ? Świetny pomysł ! Aktualnie sam posiadam i jestem zadowolony z montażu. Odpowiedni wybór trochę zajął mi czasu. Trochę tego jest, ale w końcu trafiłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 572

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >