Cóż, ja w domu posiadam betonowe schody ozdobione marmurem i uważam, że to bardzo ciekawy wybór. Klasyczne połączenie solidności z wyjątkową odmianą granitu także może dać wariację, której nie posiada nikt inny. Gdybyś jednak zdecydował się na niewielkie gabarytowo schody betonowe to odezwij się do kamieniarza - www.lotowski.pl, z pewnością Ci pomoże w doborze czegoś wariackiego.
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: Arek Radosz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline taddi majster
|
Moim zdaniem w salonach świetnie sprawują się i wyglądają kominki, zwłaszcza kominki nowoczesne. Nie tylko można się dogrzać, ale też trzeba powiedzieć, że kominek jest miejscem reprezentacyjnym – ładnie obudowany i prawidłowo zamontowany będzie cieszył oko przez lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline OprawySchodowe.pl majster
|
|
| |
offline Ekspert Schodów KAMEX inżynier
|
Schody z kamienia, prawda oryginalne rozwiązanie ,
właśnie dzięki jego oryginalnej kolorystyce i wzornictwu.
Do tego są bardzo wytrzymałe. Jednak do salonu to bardziej
ażurowe będą pasować. Pamiętajmy, że schody tworzą
też dekorację wnętrza :) jeszcze parę realizacji od nas
:) |
| |
offline groszka doświadczony
|
Bardzo ładne są te schody wyżej. Mi się podoba zarówno szkło, jak i kamień naturalny, np. granit. Chodzi mi o coś takiego: http://dario-stone.pl/schody-1/ eleganckie i funkcjonalne. Dodatkowo takie schody sa troszkę bardziej bezpieczne niż szklane – takie jest moje zdanie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Ekspert Schodów KAMEX inżynier
|
Każde schody będą bezpieczne, ważne żeby wykonała je profesjonalna firma :) szklane są wykonywane z kilku warstw, więc grubość stopnia jest odpowiednia :) Kamienne będą trwalsze, bo jest to twardy i wytrzymały materiał :) no i na pewno dodaje elegancji, ale pasuje do każdego rodzaju wnętrz :) na pewno przed zamówieniem schodów trzeba być w 100% pewnym wyboru :) |
| |
offline dobraciocia praktykant
|
co do tych schodów kręconych - są super wyglądem i w
ogole mało miejsca zabieraja ;) tylko musisz pamiętać o
jednym - weź teraz wnieś tam kanape :D albo duży TV ;D
|
| |
offline Mirka786 praktykant
|
|
| |
Gość: gienek90 praktykant |
W salonie to tylko schody drewniane. Myślę, że stolarnie dobrze by się tym zajęły. W końcu pracują tam ci, którzy umieją pracować na drewnie i wiedzą co i jak. Może oni http://modrzew.pl/ by pomogli? Mają spore doświadczenie z pracą w drewnie, robią nie tylko schody ale i balustrady. Wydaje mi się, że mogą się sprawdzić. |
| |
offline mondir doświadczony
|
|
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸