Schody w salonie

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

8 października 2015, 07:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Cóż, ja w domu posiadam betonowe schody ozdobione marmurem i uważam, że to bardzo ciekawy wybór. Klasyczne połączenie solidności z wyjątkową odmianą granitu także może dać wariację, której nie posiada nikt inny. Gdybyś jednak zdecydował się na niewielkie gabarytowo schody betonowe to odezwij się do kamieniarza - www.lotowski.pl, z pewnością Ci pomoże w doborze czegoś wariackiego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2015, 15:17

Moim zdaniem w salonach świetnie sprawują się i wyglądają kominki, zwłaszcza kominki nowoczesne. Nie tylko można się dogrzać, ale też trzeba powiedzieć, że kominek jest miejscem reprezentacyjnym – ładnie obudowany i prawidłowo zamontowany będzie cieszył oko przez lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2015, 15:25

Wstaw zdjęcie tych marmurowych schodów,jestem bardzo ciekaw jak się prezentują na żywo. Czy są też dodatków podświetlane? Bo z doświadczenia wiem,że to zawsze dodaje niesamowitego uroku.

www.OprawySchodowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 09:29

Schody z kamienia, prawda oryginalne rozwiązanie , właśnie dzięki jego oryginalnej kolorystyce i wzornictwu. Do tego są bardzo wytrzymałe. Jednak do salonu to bardziej ażurowe będą pasować. Pamiętajmy, że schody tworzą też dekorację wnętrza :) jeszcze parę realizacji od nas :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2015, 10:57

Bardzo ładne są te schody wyżej. Mi się podoba zarówno szkło, jak i kamień naturalny, np. granit. Chodzi mi o coś takiego: http://dario-stone.pl/schody-1/ eleganckie i funkcjonalne. Dodatkowo takie schody sa troszkę bardziej bezpieczne niż szklane – takie jest moje zdanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2016, 17:36

Każde schody będą bezpieczne, ważne żeby wykonała je profesjonalna firma :) szklane są wykonywane z kilku warstw, więc grubość stopnia jest odpowiednia :) Kamienne będą trwalsze, bo jest to twardy i wytrzymały materiał :) no i na pewno dodaje elegancji, ale pasuje do każdego rodzaju wnętrz :) na pewno przed zamówieniem schodów trzeba być w 100% pewnym wyboru :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2016, 13:10

co do tych schodów kręconych - są super wyglądem i w ogole mało miejsca zabieraja ;) tylko musisz pamiętać o jednym - weź teraz wnieś tam kanape :D albo duży TV ;D

--
Zakup mieszkania od dewelopera – jak się zabezpieczyć

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2016, 20:26

Mnie się podobają takie kręcone ale mając dziecko w domu to wtedy nie są praktyczne bo trzeba pilnować dziecko aby nie spadło.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2016, 03:39

W salonie to tylko schody drewniane. Myślę, że stolarnie dobrze by się tym zajęły. W końcu pracują tam ci, którzy umieją pracować na drewnie i wiedzą co i jak. Może oni http://modrzew.pl/ by pomogli? Mają spore doświadczenie z pracą w drewnie, robią nie tylko schody ale i balustrady. Wydaje mi się, że mogą się sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2016, 07:51

schody to teraz na milion sposobów można robić

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szklane balustrady- opinie Liczba postów: 221 Grupa: Schody i ba... Estetycznie wykonana balustrada szklana może być wykorzystana praktycznie wszędzie, czy to w budownictwie mieszkalnym czy nawet komercyjnym i wiele osób decyduj...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 4 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 71 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
  • schody przemysłowe Liczba postów: 176 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • schody drewniane Liczba postów: 172 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19408 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >