offline bobek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Moskalik praktykant
|
|
| |
offline Greta21 doświadczony
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline antek99 praktykant
|
Pomysł jak najbardziej fajny ale samodzielnie bym się za to nie brał. W przypadku takich ścianek wodnych należy zastosować odpowiednie elementy jak rurki, pochłaniacz wilgoci oraz ledy. Trzeba to na prawdę umiejętnie wykonać. Znam firmę, która m.in. robi takie ściany wodne ale nie wiem jakie są koszty wykonania jej w mieszkaniu. |
| |
|
|
| |
offline antek99 praktykant
|
|
| |
offline Allemeble24.pl doświadczony
|
|
|
Ściana wodna w mdomu
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 369 Grupa: Ciekawe pom... Dużym plusem paneli tapicerowanych w sypialni, czy innym pomieszczeniu w domu jest to, że można je szybko samodzielnie położyć. Zobacz jak zrobić ścianę z panel...
- Nowoczesny salon Liczba postów: 194 Grupa: Ciekawe pom... Ja ze swojej strony mogę polecić szklane dodatki, na przykład w formie blatów na stół czy komodę. Bardzo nowocześnie i estetycznie to wygląda. Sam mam takie od....
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Baluss https://www.baluss.pl to firma oferująca szeroki wybór elementów do balustrad i uchwytów do szkła, doskonałych dla nowoczesnych i eleganckich konstrukcji...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 483 Grupa: Ciekawe pom... Ostatnio zastanawiam się, jak bardzo marketing zapachowy wpływa na klientów. Wchodząc do niektórych sklepów, od razu czuję przyjemny aromat, który zachęca mnie....
- prawnik płock Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.