offline bobek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Moskalik praktykant
|
|
| |
offline Greta21 doświadczony
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline antek99 praktykant
|
Pomysł jak najbardziej fajny ale samodzielnie bym się za to nie brał. W przypadku takich ścianek wodnych należy zastosować odpowiednie elementy jak rurki, pochłaniacz wilgoci oraz ledy. Trzeba to na prawdę umiejętnie wykonać. Znam firmę, która m.in. robi takie ściany wodne ale nie wiem jakie są koszty wykonania jej w mieszkaniu. |
| |
|
|
| |
offline antek99 praktykant
|
|
| |
offline Allemeble24.pl doświadczony
|
|
|
Ściana wodna w mdomu
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 483 Grupa: Ciekawe pom... Ostatnio zastanawiam się, jak bardzo marketing zapachowy wpływa na klientów. Wchodząc do niektórych sklepów, od razu czuję przyjemny aromat, który zachęca mnie....
- prawnik płock Liczba postów: 15 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 622 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli macie w planach odwiedzić Augustów lub ciekawią Was lokalne informacje, to warto wejść na portal https://augustow.net/. To miejsce, w którym wyszukacie n...
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 78 Grupa: Ciekawe pom... Każda firma ma inne potrzeby, dlatego oferujemy sprzątanie biura Toruń w elastycznych godzinach, które nie zakłócą codziennej pracy. Niezależnie od tego, czy po...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 8 Grupa: Ciekawe pom... Hej, ja polecam urodaiwdziek.pl