A co ze ścianami z karton gipsu? Obecnie ceny za takie rozwiązania są bardzo przystępne. Rozważam wykorzystanie systemu suchej zabudowy w swojej pierwszej inwestycji. Mam na oku to http://www.rigips.pl/systemy-rigips.htm, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś więcej na temat tego czy faktycznie warto?
Gość: RoztockiDarek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gulin praktykant |
Jeżeli decydujecie się na ścianki działowe to najlepszym rozwiązaniem są bloczki gipsowe. Takie bloczki gipsowe do ścian działowych można zakupić od firmy www.rigips.pl i polecam ich wam. Mają solidne produkty w dobrych cenach. |
| |
Reklamy Google | |
offline janekrzeszow majster
|
Według mnie nie ma sensu iść w regipsy - to nie jest trwałe rozwiązanie i sporo roboty. Polecam Ci zapoznać się z plytami MPB - są świetne na działówki. Docinasz, montujesz do prostego stelaża i gotowe. Nie musisz nic wykańczać, zabezpieczać itp. De facto po zakupie płyty są gotowe do montażu. |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że rodzaj ścianek działowych jest różny i do wyboru są różne rodzaje polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz rur opon dętek śrubokrętów i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |