offline Kotly-Oksana.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline boxon fachowiec
|
Tylko zlikwidowanie źródła wilgoci będzie skuteczne. Potem ewentualnie zastosowanie różnych środków. Można też stosować farby, które posiadają właściwości grzybobójcze. Zwłaszcza włazienkach jest to ważne oraz w kuchniach. Chodzi mi np. o taką farbę Śnieżka Kuchnia Łazienka. Najpierw jednak likwidacja przyczyny. |
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
offline House-technology.pl doświadczony
|
Akurat co do pleśni oraz wilgoci na ścianie, to problem
faktycznie może być nieco bardziej złożony, bo przecież
warto na początek sprawdzić czy izolacja budynku jest
poprawnie wykonana, samo osuszenie ścian tylko oddali
problem, ale nie pozbędzie się go w całości. |
| |
offline miroslaw.witkosz praktykant
|
przy takich mrozach jakie były tej zimy mokre ściany to
częste zjawisko niestety |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tanger praktykant |
|
| |
Gość: Charlesatmox praktykant |
|
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
Gość: polygonwindow praktykant |
aby problem wiecej sie nie pojawial musisz koniecznie zatrudnic profesjonalna ekipe, ktora dozywotnio wyeliminuje ten problem. z wlasnego doswiadczenia moge Ci polecic http://mador-osuszanie.com , ktorzy osuszyla wilgoc w moim domu, a zaden grzyb juz wiecej sie nie pojawil. |
| |
Gość: ragorty praktykant |
Najlepiej zastosować specjalny środek grzybobójczy i poddać ściany hydroizolacji. Takie środki do pozbywania się pleśni i hydroizolacji ścian oferuje firma www.izohan.pl Sam używałem ich produktów i mogę potwierdzić, że działają świetnie. |
|
Ściany - jak usunąć grzyb ze ścian?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...