offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Filip.Ru kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
Gość: PolMarczyk praktykant |
Jak dla mnie keramzyt to bardzo dobre rozwiązanie. Bloczki keramzytowe bardzo dobrze trzymają ciepło to przede wszystkim. Są stosunkowo niedrogie, więc jako materiał budowlany mają same plusy. Jeśli znajdziesz dobrego dostawce to może uda Ci się jeszcze wynegocjować cenę. Ja kupowałem bloczki keramzytowe u www.keramzytsystem.pl |
| |
Gość: godzillla praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciekk praktykant |
Ja mam dom prefabrykowany z keramzytu i uważam że zdecydowanie za mało osób korzysta z takiego rozwiązania. Wydaje im się że skoro budowę można zakończyć w 4 miesiące to jest to coś mniej solidnego i trwałego a to zupełna nieprawda. Keramzyt ma sporo zalet jak między innymi to że jest mocny, niepalny i przez świetną izolację energooszczędny. Ogólnie oczywiście polecam tylko trzeba zwrócić szczególną uwagę na to jaką firmę się do tego wynajmuje bo można trafić na partacza. U mnie to były Atrakcyjne Domy. |
| |
Gość: petroniusz praktykant |
|
|
Ściany z keramzytu- prefabrykaty
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 310 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 483 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Wybór baterii kuchennych i zlewozmywaka Liczba postów: 16 Grupa: Technologie... Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości baterii kuchennych to na pewno warto będzie sprawdzić ofertę przygotowaną przez Oltens, gdzie możliwości nie brakuje....
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 291 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- odpady Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Moim zdaniem, jeśli zastanawiasz się nad nowoczesnymi metodami zagospodarowania odpadów, technologia FuelCal może być odpowiedzią na Twoje potrzeby. To innowacy...