Witam,
Mam spory problem, a mianowicie otwieramy nowy magazyn w
Warszawie i potrzebujemy sprawdzonej i pewnej firmy która
zajmie się serwisowaniem naszych wózków widłowych oraz
fajnie jakby umożliwiała krótkoterminowy wynajem
dodatkowego sprzętu. Znacie może jakąś?
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Kurcze ja nie za bardzo orientuje się jak to jest w Warszawie, ale popytam znajomego który wiem ze równie prowadzi magazyn w stolicy. Na pewno powinieneś szukać firmy z dużym doświadczeniem na rynku żeby później nie wyszły jakieś problemy przez brak umiejętności tych "fachowców" |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Zgadza się. My korzystamy nadal z serwisu Lemarpol i wynajmujemy długoterminowo u nich 2 wózki widłowe. Firma jest prowadzona z dużą uwagą, profesjonalizmem i co ważne uczciwie. Spełniają wszystkie warunki zgodnie z umową i nie ma jakichkolwiek ukryć, czy dodatkowych kosztów. Widać ich doświadczenie juz po pierwszej rozmowie. Śmiało możesz umawiać się do nich na serwis :) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 29 listopada 2017, 12:28 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline morales inżynier
|
Jak chodzi o wynajem w atrakcyjnych warunkach (zapewnione doradztwo, serwis, pełne zaplecze techniczne) to polecam firmę Bilift. Mieszczą się w Falentach Nowych. Firma z dużym doświadczeniem, mają dużą ilość wózków, więc to na bardzo duży plus. Są różne możliwości finansowania, firma nie zmusza od razu do zakupu, podchodzi elastycznie do tematu |
| |
Gość: carmellajz69 praktykant |
|
|