offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bestyjon majster
|
Ja ogólnie chciałem "dorobić taras" Bo w tamtym roku w lato zakończyła się budowa domu, a że nie było funduszy, tzn zabrakło ich z powodu nieoczekiwanych wydatków, to chce w tym roku go dokończyć, i też właśnie planuję to na maj, chciałabym to wykonać do majówki, by móc grilla zrobić i te sprawy no ale nie wiem czy kwiecień jest odpowiedni |
| |
Reklamy Google | |
offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
Rzeczywiście majowa pogoda jest wręcz idealna na wykonanie tarasu szczególnie kiedy planuje się zrobić to samemu. Jednak kiedy zdecydujemy się szukać wykonawcy w tym okresie, warto wiedzieć o tym, że czas oczekiwania na termin montażu jest stosunkowo długi- 3 nawet do 8 tygodni. Inną sprawą są ceny, które w tej części roku są najwyższe. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
|
| |
offline Koprobo inżynier
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Ja do tarasu wybrałem płyty bazaltowe presstone marki pozbruk. Są to płyty antyposlizgowe, mamy komfort przed ewentualnymi wypadkami.Dodatkowo płyta wspomagana jest przez technologię nano dzieki czemu beton podatny jest na erozję a płyty na nadmierną wilgoć każdy znajdzie coś dla siebie z racji dużej rozbierzności kolorystycznej. Są także łatwe w pielęgnacji. |
| |
offline agatakar praktykant
|
Ja już niedługo będę budować taras w swoim domu. Zdecydowałam się na taras wentylowany bez użycia kleju, ponieważ jest bardziej trwały. Jest mniejsze ryzyko wystąpienia komplikacji lub nawet zniszczenia tarasu po pierwszej zimie. Zaufałam specjalistom w tej dziedzinie - http://tarasy-wentylowane.pl/. Polecił mi ich mój znajomy, który budował się w zeszłym roku i chwali sobie wykonanie tarasu. |
|
Sezon tarasowy rozpoczęty, kiedy planujecie budowę swojego tarasu?
«
Powrót do grupy: Ekspert tarasów
Ostatnio na forum
- Jaki materiał na taras? Liczba postów: 252 Grupa: Ekspert tar... Ogromny wybór architektury ogrodowej znajdziesz w sklepie internetowym Ogrodolandia. Wystarczy, że odwiedzisz stronę https://ogrodolandia.wwarszawie.pl/ . Tym s...
- Co na taras? Liczba postów: 728 Grupa: Ekspert tar... Na pewno trzeba też pamiętać o zakupie mebli na taras. Bardzo duży wybór najróżniejszych wzorów takich mebli ma w swojej ofercie sklep internetowy Ogrodolandia....
- taras drewniany Liczba postów: 225 Grupa: Ekspert tar... ja mam od północy i zachodu - w ostatnie lato byliśmy przeszczęśliwi, bo było na nim wystarczająco chłodno w upalne dni żeby z niego nie uciekać myślę, że warto...
- Szukam opinii na temat szklanych zadaszeń tarasu Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert tar... Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy elementów złącznych, który może zaoferować produkty odpowiadające najwyższym standardom, https://inoxa.pl może być odpowied...
- malowanie tarasu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert tar... Ja na szczęście nie mam z tym problemów, ponieważ jako materiał na taras wybraliśmy kostkę Plaza Grande, a do tego jako elewację w dużej mierze wykorzystaliśmy....